Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

ACTUALIZARE Soferul din accidentul de la Sura a fost externat si a plecat acasa

ACTUALIZARE Dosarul în care este cercetat Adrian Mușoaie se află pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. În dosar, polițiștii au propus arestarea preventivă a tânărului. Deocamdată, dosarul nu poate fi înaintat judecătorilor, cu această propunere, pentru că tânărul care a provocat accidentul de la Șura are în continuare probleme la coloana vertebrală. Chiar dacă a fost externat, are nevoie de îngrijiri medicale. Cel mai probabil, când starea sa va permite acest lucru, va fi prezentat instanței.

Știrea inițială:

Adrian Mușoaie, șoferul care, băut, a provocat accidentul în care doi frați au murit, unul dintre ei carbonizat la volan, a fost externat ieri. Tânărul de 20 de ani locuiește într-un cartier din Sibiu și a plecat acasă, urmând să fie îngrijit de rude, pentru că are fractură la picior și la una dintre vertebre.

Duminica trecută, șoferul a intrat pe contrasens, la ora șapte dimineața, băut fiind. A lovit în plin o Dacie condusă de un tânăr din Mag, care a murit pe loc, carbonizat, după ce mașina a luat foc. Sora sa, în vârstă de 31 de ani, a murit și ea din cauza leziunilor provocate. În mașină se mai aflau băiatul femeii, în vârstă de 8 ani și soțul acesteia. Cei doi sunt în continuare internați în spital. „Copilul în vârstă de 8 ani a fost transferat la Pediatrie în data de 19 mai iar celălalt pacient, în vârsta de 29 de ani se află în continuare internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II, sub observaţie şi tratament”, explică purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean, Decebal Todăriță.

Cel mai probabil, polițiștii vor solicita impunerea unei măsuri preventive față de Adrian Mușoaie, cercetat penal pentru omor din culpă.

Mai multe despre accident:

Autorul tragediei din Șura Mare: ”Conduci prudent? Noi deja ne-am consolat. Niciunul dintre noi nu o să moară-n pat!” | Foto și video

Actualizare. Accidentul de la Șura Mare: șoferul vinovat e conștient, pentru copilul de opt ani pronosticul e rezervat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

01

Acum 8 ani

Daca nu ajunge la puscarie este foarte regretabil..
Raspunde

Dani

Acum 8 ani

Un minim de 10-15 ani fara drept de apel, fara drept de a iesi conditionat. Carnetul suspendat pe viata.
Raspunde

nicu

Acum 8 ani

Anularea permisului pe viata si introducerea lui in sistemul penal...inchisoare cel putin 18 ani ptr gravitatea faptelor si incalcarea numeroaselor infractiuni
Raspunde

Flaviu

Acum 8 ani

Daca te uiti la mutra lui, e leit cu homo erectus. Pot pune pariu ca are un IQ<50, io nu stiu de ce nu se introduce acest test la eliberarea unui permis auto. Sunt mii de giboni cu IQ scazut care nu au ce cauta la volan, pentru ca oricat efort ar face sunt depasiti de problema.
Raspunde

Nicule

Acum 8 ani

cercopitecul ala n-a INCALCAT numeroase infractiuni, a COMIS numeroase... Retine diferenta, te rog, fara suparare.
Raspunde

altul

Acum 8 ani

dak nu il ascunde politia poate il torn eu.abia astept.ma rog sa nu il bage!!!
Raspunde

Cosmin

Acum 8 ani

Specimen ca acesta nu ar trebui sa fie in libertate!
Raspunde

@@@@

Acum 8 ani

Un ratat cocalar ca asta,in China sau in tari arabe demult era la 2 metri sub pamant...si mancat de viermi deja!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus