Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Cea mai mare scena amplasata vreodata in Romania este gata in Piata Mare

Scena din Piața Mare, pe care vor urca sâmbătă vedetele care și-au anunțat prezența la ”cel mai mare concert organizat vreodată în România”, este pregătită de spectacol.

„Este cea mai mare scenă care a fost montată în România pentru un concert.Totodată, are o putere de 60.000 watti sunet și 20.000 watti lumină”, după cum spun organizatorii. În plus, aceasta are o deschidere liniară de 60 metri.

Repetițiile pentru concert au și început vineri dimineață, spre încântarea trecătorilor și a celor care se opresc pentru a-i vedea pe artiști. Sâmbătă, începând cu ora 18:00,  în Piața Mare își dau întâlnire cei mai cunoscuți artiști români, iar atmosfera se anunță a fi una incendiară, mai ales pentru că sunt așteptați și aproape 80.000 de spectatori.

Deși este cea mai mare, nu este și cea mai puternică. Sibiul a mai avut o scenă impresionantă și în anul 2010, când Festivalul Artmania a adus în Sibiu o instalație de sunet de 100.000 watti. Mai mult, în 2012 , Media Music Awards a prezentat și a premiat cei mai în vogă artiști ai anului pe o scenă tot de 100.000 de watti.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan, prezentatorii show-ului de maine, au transmis emisiunea de la radio live în această dimineață chiar de pe scena din Sibiu. Cu acest prilej, ei au chemat cât mai mulți sibieni la spectacol.

Artiștii și trupele care vor urca pe scenă sunt:B.U.G. Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordăchioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Alina Eremia, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sînă, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What's Up, Andreea Bănică și 3 Sud Est.

de Cristina Simion

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

35 comentarii

Linel

Acum 8 ani

unde-i al nostru cu Multiplexul???
Raspunde

@1

Acum 8 ani

iti este dor de el,de retardul cu multiplexu\'?sper sa apara...de nu l-au luat gorilele de la sri/dna/sie/mossad/cia/mi6/kgb!:))))))))))))))
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

nu mai faceti atata reclama la un eveniment penibil!! cea mai mare scena din Romania?? serios??? cred ca au fost concerte cu scene mai mari ca infectia aia, si in mod garantat nu o sa va vina 60.000 de oameni intr-o locatie de maxim 20-25.000, in conditii de siguranta. Poate o sa fie 100.000 de plimbareti care trec pe Nicolae Balcescu in tot weekendu la festivalul berii, sau ceva de genu.. Vai de steaua voastra cu evenimentul ala penibil, cu \"artisti\" specializati in playback!!
Raspunde

@3

Acum 8 ani

Nu numai specializati in playback..ei insisi fiind doar niste drogati cocalari,multi tigani parliti sau fufe ordinare,bleah!!!
Raspunde

Moonwalker

Acum 8 ani

cat de mica sa fi fost scena pe care a concertat MJ in Bucuresti?
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Speram sa aveti 10 spectatori si sa terminati cu \'\'turneul\'\' asta cretin ! Vedete???????? Mult spus !!! Putine nume merita titulatura: Andra, Loredana, Delia si cam atat. La capat opus cireasa de pe tort e tiganca manelista ruby si piticil porno oltean velea (fost manelist). Pt aia era loc in Dealul Daii ;)
Raspunde

gymi

Acum 8 ani

Oai citi frustrati pe aici,ba, doare rau oftica, ai?
Raspunde

zeus

Acum 8 ani

Nu sunt vedete...noi nu avem cantareti, artisti...noi avem playback,..curve...prostitutie...marlanie....80.000 oameni..??voi cred ca glumiti...unde sa se adune atatia.?
Raspunde

ha ha

Acum 8 ani

bv si felicitari...sa iese bine....dar sigur nu vor fii 80000....realist era daca scria ti k o sa fie 8000... era mult mai credibil.
Raspunde

x

Acum 8 ani

am fost in Romania la festivaluri mult mai mari decat ce se pregateste sambata, ceva de genul 3 zile si in fiecare zi era mai bine decat ce se va \'canta\' sambata
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Asta cu cea mai mare scena din tara ...e poveste pescareasca...mai taiati dreaq din mixaje,propagandisti jegosi fomisti!
Raspunde

meteo

Acum 8 ani

Va ploua cu averse. Grindină, fulgere etc. Și vor rămâne 8 spectatori veți și imuni la zeci de mii de wați.... Un fiasco cu maneluști.
Raspunde

eu

Acum 8 ani

12 postări=6 babaci comunisti+6 iasoveni singura explicatie
Raspunde

@13

Acum 8 ani

si unica si cea mai plauzibila explicatie e asta:esti un lingau idiot ...si retard pe deasupra ....fa-ti un harakiri!!!!!
Raspunde

wati

Acum 8 ani

bai acuma ce vrei numai la cluj corasu lui copy -paste ,aici find cel mai mare bluf al tari ,cele mai multe fabrici de diplme pe km patrat ,orve se imtimpla la[l[cluj]este cel mai mare si tare ,victorie sibiu ,la anu ,ofticosi de pretutindeni vor monta o scena si mai mare dupa modelu ,IGLESIAS ,dupa 2007 ,acuma toti frustrati si ofticosi trage de el s-a le cinte prin orasele lor triste
Raspunde

Matei

Acum 8 ani

Cata prostie! Fraierilor care comentati aiurea! In sibiu nu sunt locuri de cazare datorita acestui eveniment , orasul va fi prezent in toata media din romania ! Ce nu e ok ???? Ca vin bani aici? E un lucru grozav pt toata comunitatea restul poveti! Dar
Raspunde

@16

Acum 8 ani

Nu e ok faptul că e un eveniment pentru babuini.
Raspunde

,,..

Acum 8 ani

50 de mii de oameni daca stau lipiti unul de altul, au fost 50 de mii la concertul scorpions ,80 de mii daca vor fi pline si toate strazile de langa piata mare.
Raspunde

ghita

Acum 8 ani

Cea mai mare scena din romania? Oauuu! Si or sa vina cei mai multi ciobani din romania sa caste gura? Gratis? Oaaaaauuuu!
Raspunde

@ghita

Acum 8 ani

Ce ciobani ba idiotule. Ghita ciobanu cauta ciobani ca sa angajeze si nu gaseste. Eventual unu ca tine e cioban , crescut pe wall street la cracanatii din deal, care ramine cu gura cascata cind vede pentru prima data in viata un oras si anume Sibiul
Raspunde

dw

Acum 8 ani

BIETII OAMENI CARE LOCUIESC IN ZONA
Raspunde

zeus

Acum 8 ani

Nu mai promovati taranismul din sibiu...multi tarani in oras. PACAT. Ar trebui sa fie fericiti ca vine in sibiu un astfel de concert....pacat de ideea concertului. Cantaretii sint pe masura sibienilor..pardon..nu se canta manele
Raspunde

@22

Acum 8 ani

Singurul taran din Sibiu esti tu, pasunistule. In viata ta n-ai fost intr-un oras ca Sibiul, da te dai orasean, taranoiule
Raspunde

@23

Acum 8 ani

Mai usurel la volum ,pupincurist jegos..mai ia inca un xanax,daca primul nu si-a facut efectul,taran coclit sas ce esti!!:))))))
Raspunde

@24

Acum 8 ani

ia-ti tu lacheu rosu, peizan mafiot
Raspunde

ana4

Acum 8 ani

acum vreo 2 ani la o superinteligenta de cintareata confunda sibiul cu brasovul asa ca ................
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Cata rautate si invidie. Cand a fost la Cluj toata lumea cu ochii pe Cluj. Acum daca este un eveniment grandios in Sibiu va este ciuda. Nu inteleg! Este un eveniment cu o mare vizibilitate care au ocupat toate spatile de cazare. Este un castig enorm pt Sibiu si pt Romania! Va rog bucurati-va si nu mai rautaciosi cand nu trebuie. Sunt de acord ca nu are unde sa intre 80 de mi de oameni in p.mare dar 50 de mi vor fi si este adevarat este cel mai mare concert din Romania si cea pe cea mai mare scena care a rost instalata in Sibiu.
Raspunde

elena

Acum 8 ani

Felicitari organizatorilor!!!Cat despre carcotasii de aici, precis toti o sa fie acolo si o sa se inghesuie sa vada cat mai multe!!!Pacat ca nu apreciati lucrurile bune care se intampla in oras!!!
Raspunde

@27

Acum 8 ani

Nu este nici rautate nici invidie. Voi stand numai in Sibiu si citind doar stirile TS nu aveti capacitatea sa intelegeti altceva Lumea rade de voi din cauza enormitatilor gen 80000 de spectatori , cel mai mare brand national , cel mai tare festival sau cea mai mare scena Probabil ca daca nu vi s-ar surexcita fudulia exacerbata nimeni nu ar rade de voi. Uite asa ca sa intelegi mai bine In timp ce tu vorbesti de hoteluri pline si hoarde de turisti azi in Brasov ai 1500 de americani care au fost la Bran si la noul Dinopark ...1500 de americani intreaba pe cineva din bransa in cat timp sSibiul are numarul asta de turist In acelasi timp acum in Cluj in Piata Unirii Alexandru Tomescu canta la o vioara Stradivarius in fata la 8000 de oameni Voi in schimb nici nu stiti de lucrul asta si o sa spuneti cum cei 1500 de americani mananca sandvisuri in Centrul Vechi sau cei din Cluj sunt niste rebuturi produse de Fabrica de diplome din Cluj
Raspunde

@29

Acum 8 ani

bai copilas :))) ma amuz copios cand citesc aberatii ca mai sus, te-a intrebat cineva de iasov sau koloswar? vezi ca sunt unul dintre cei 1500 de americani (militari NATO) adusi in excursie in iasov...pt 1 zi ! daca era in fiecare zi mai ziceam sa casti gura aia cariata taranoiule ! si singurii beneficiari dupa adunatura de prostituate de pe scena sunt cei cu terase, in rest taranoi cu bmw (manele urla la greu in interior) veniti pt schiorlaiala apoi home. sincer, n-ai vrea sa vei acum specimenele adunate in piata si cu ce masini luxoase au venit :)) te apuca...
Raspunde

@30

Acum 8 ani

\"Sunt unul dintre cei 1500 militari NATO adusi la Brasov\" Haha tu esti unul dintre cei 1500 de supusi a regelui cioba Si esti cel mai bun exemplu de cat prosti , fuduli si semidocti sunt sibienii.
Raspunde

ptr @30

Acum 8 ani

semidocta, si fudula este familia din care provii ...FRAIER OFTICOS ...DACA NU-TI PLAC SIBIENII CE CAUTI PE T.SFATULUI CITESTE SI TU UN ZIAR DE LA TINE DIN MOLDOVA SAU OLTENIA !!
Raspunde

@30,31,32

Acum 8 ani

Sunteti toti doar niste trolli agitatori de kkt,si venetici pe deasupra ...n-aveti nicio tangenta cu Sibiul sau cu Ardealul mars in cocinile voastre iasoveni sau prazari parliti si rupti in ccur!!!
Raspunde

pt.33

Acum 8 ani

Ăştia să fie?Or fi apucat să posteze...UPDATE, ora 20.05: Tineri găriţi inconştienţi - au consumat substanţe interzise Nu se putea ca totul să decurgă conform planului iniţial al organizatorilor. reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi anunţă că trei tineri au fost găsiţi inconştienţi pe stradă, în urma consumului de substanţe interzise. Cei trei tineri au fost duşi de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde medicii le monitorizează starea de sănătate.
Raspunde

@32

Acum 8 ani

Lucrez la un studiu despre originea prostiei si Sibiul TS imi da cel mai bun material de studiu. Multi dintre colegi spun ca studiul nu trebuie facut pe o comunitate de handicapati fiindca rezultatele sunt contaminate dar eu zic ca nu este handicap ci doar prostie si fudulie ...iar tu esti exemplul perfect
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus