Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

11 mii de euro pentru dezinsectia impotriva capuselor

Primăria Sibiu a contractat serviciile de dezinsecţie împotriva căpuşelor din zonele verzi care aparţin municipiului. Serviciile de dezinsecţie vor fi asigurate de firma SC Coral Impex SRL, valoarea serviciilor fiind de 51.850 lei, fără TVA, informează Primăria Sibiu.
Data exactă a aplicării substanţei nu a fost încă stabilită. ”Pulverizarea substanţelor trebuie planificată astfel încât să nu cadă precipitaţii în ziua respectivă pentru ca substanţa activă să poată distruge căpuşele, dar şi ouăle şi larvele acestora. Această măsură completează activitatea continuă de cosire a vegetaţiei, vegetaţia înaltă fiind mediul în care căpuşele se dezvoltă. Serviciul de Administrare a Parcurilor şi Zonelor Verzi din municipiul Sibiu asigură în continuu cosirea ierbii din zonele verzi din parcuri, din jurul blocurilor şi de pe aliniamentele stradale, iar Serviciul Gospodărire se va îngriji de cosirea vegetaţiei de pe malurile Cibinului, zona Lacul lui Binder, zona Vasile Aaron, cartierul Tineretului, cartierul Valea Auriei şi zona Valea Hambei”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mai cu talent ca se poate

Acum 7 ani

oare la serviciul Gospodarire aveti doar un singur cosas de merge treaba asa greu? in cartierul tineretului iarba ajunge pom pana vine cineva sa o coseasca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus