Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Echipa Sibiu Rally Team, formata din Dan Magos si Dragos Ghigolea, debuteaza ȋn CNR 2015

După primele două etape de Campionat Național de Raliuri la care nu au luat startul, echipa sibiană Sibiu Rally Team, formată din Dan Magoș și Dragoș Ghigolea, debutează ȋn ediția actuală de CNR, ȋn acest weekend, la Raliul Delta Dunării.  “Raliul Deltei rămâne unul dintre raliurile mele favorite și de aceea am inclus această etapă ȋn programul nostru. Avem ȋn acest moment asigurată participarea la doua etape din CNR și ȋn proporție de 90 % prezența pentru a doua oara la Raliul Waldviertel din Austria", a declarat Dan Magoș, pilotul și coordonatorul proiectului Sibu Rally Team.

După o perioadă ȋndelungată ȋn care mașina a suferit câteva modificări, Suzuki Ignis, cu motor de 120 CP, achiziționată ȋn 2014, pare să fie gata pentru primul Raliu al echipei sibiene din acest sezon. Echipajul va fi același, ca ȋn sezonul precedent, format din Dan Magoș-Dragoș Ghigolea. Echipa de asistență a ramas și ea aceeași: Marius Popescu și Daniel Dordea - STONE SERVICE.

Raliul Deltei va avea loc ȋntre 5 și 6 iunie pe probele speciale din jurul orașului Tulcea. Traseul are coeficient ȋn Campionatul Național 1, iar ȋn cel European 2 și o lungime totală de 540 km, din care 140 km de probă specială.

 “Am făcut o sesiune de teste pe drumurile de macadam din jurul Sibiului pentru a vedea, ȋn mod special, ținuta de drum a mașinii. Am fost foarte mulțumiți de rezultate și plecăm cu optimism la Tulcea. După Tulcea ne pregătim de Raliul Sibiului”, a concluzionat Dan Magoș, care a devenit de trei luni secretar general al Federației Române de Automobilism.

Participarea la Campionatul Național de Raliuri este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu, cu sprijinulSC Rud Florian Rieger SRL și Bucur - Tunning.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus