Miercuri,
02.12.2020
Ceata
Acum
-7°C

Parcul Sub Arini devine festival al sporturilor pentru o zi: 20 de activitati sportive desfasurate simultan

04 Iunie 2015 12:53

Timp de o zi, Parcul Sub Arini devine un fel de Mecca pentru sibienii care iubesc să facă mișcare ȋn aer liber. Sâmbătă, 6 iunie, ȋncepând cu ora 10:00, oamenii de toate vârstele se vor deconecta de la activitățile aproape telepatice de zi cu zi pentru a retrăi o picătură din sportul preferat care are puterea, de fiecare dată, de a le genera ridicături ȋn marginile gurii. Peste 20 de activități sportive, de la fotbal și baschet, până la escaladă și badminton, ȋși vor da mâna ȋntr-un melanj sportiv garantat, la o nouă ediţie Sibiu Challenge. Activitătile vor fi coordonate de instructori sportivi specializaţi și vor putea fi practicate gratuit în faţa Stadionului Municipal pe zona de asfalt şi de iarbă. Va fi amplasată, de asemenea, şi o scenă în faţa Stadionului Municipal pe care se vor derula activități de fitness pe ȋntreaga durată a zilei.

Pe lângă acestea, pe scenă vor urca de la ora 13.30 şi micii sportivi de la Terrasportika Sibiu, care au pregătit un număr de activităţi cu bastoane şi tae bo juniors, iar de la ora 16.00, dansatorii profesionişti de la Cab Sport Dance School vor susţine o demonstraţie de dans sportiv şi o primă lecţie de dans pentru copiii pasionaţi de acest sport. În încheierea evenimentului, dansatorii de performanţă din partea Clubului Kolorat vor susţine pe scenă un show de street dance inedit.

Ne propunem să prezentăm în faţa sibienilor cât mai multe sporturi şi cât mai multe alternative interesante de a face mişcare, pentru a-i determina astfel să îşi găsească sportul preferat şi să conştientizeze importanţa de a duce o viaţă activă. Sibiu Challenge a plecat, încă din 2012,  de la ideea de a reaminti oamenilor că sportul este esenţial pentru sănătate şi dezvoltare personală şi că există foarte multe alternative de a face mişcare în Sibiu, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Cluburile sportive invitate la eveniment şi instructorii specializaţi vin în întâmpinarea dumneavoastră cu asistenţă specializată, informaţii utile, tehnici sportive şi sfaturi pentru iniţiere în noi activităţi, iar demonstraţiile susţinute de sportivi de performaţă în faţa publicului sunt menite să inspire şi să prezinte modalităţi inedite de a face mişcare, cum este cazul show-ului de street dance, dans sportiv sau tae bo juniors”, a declarat  Adrian Bibu, coordonatorul proiectului.

Cele 20 de sporturi sunt: fotbal, mini-fotbal, baschet, mini-baschet, escaladă şi tiroliană, tenis cu piciorul, volei, ping-pong, fitness, gimnastică, handbal, arte marțiale pentru copii şi adulţi (karate, taekwon-do, kikboxing, judo, tae bo), dans sportiv, street dance, badminton, rugby, atletism, activităţi pentru părinţi şi copii, skandenberg.

Activităţi sportive şi divertisment pentru copii

Special pentru copii, la Sibiu Challenge se sărbătoreşte din nou ziua copilului. Pe lângă activităţile sportive, precum gimnastică, arte marţiale, minibaschet, mini fotbal, handbal, atletism şi fitness, copiilor li s-au pregătit o serie de surprize: dansuri, castele gonflabile, pictură pe faţă, jocuri şi concursuri distractive, swingball şi divertisment cu clovnul Buratino de la ora 14.00.

Sibiu Challenge este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul: CAB Sport, GymboDance, Handbal Club Sibiu, Rugby Club Sibiu, FC Interstar, Arka Park, Al 6-lea Jucător, Terrasportika, EmiTT, Grey Projects, Printcenter şi Promo Management. Parteneri de eveniment: Marquardt, Andu, Boromir, Feleacul, Aria Sport, Tymbark, Tedi, Biteco, Sibiu 100 % şi Radio Impuls. 

Mai multe detalii pe pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuChallenge.ro şi pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

4 comentarii

Tiaidreacu

Acum 5 ani

Let the Oltenians come!
Raspunde

Marina

Acum 5 ani

Garantia seriozitatii! Ai vrea sa vezi imediat cea mai completa si mai profitabila oferta de lucru? Acum, in premiera absoluta, vei viziona un video extrem de clar, video care te va convinge total si definitiv sa vii in echipa noastra! Rezultatele sunt deja dovedite! Eu vreau sa te ajut si sa te simti in siguranta, asa ca astept sa ma contactezi si sa-mi soliciti restul detaliilor la adresa mea de email: marina.300.info***
Raspunde

...

Acum 5 ani

Foarte bune initiativele de genul asta, pacat insa ca de atata amar de vreme in Sibiu nu se mai prevad si zone adevarate pentru recreere si activitati de genul acesta. Nu mai stim decat beton langa beton? Unde ne vom lasa copii sa se joace? Sau va imaginati ca tabletele sunt suficiente pentru generatiile ce vor veni? Arhitecti ai Sibiului, sunteti de toata jena. Probabil chiar penali unii dintre voi...
Raspunde

marius

Acum 5 ani

Corect si Brsvo nr. 3!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus