Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Viata la tara: Somartinul (270 de locuitori stabili) va avea retea de apa

Sat aparținător de comuna Bruiu (situată pe Valea Hârtibaciului), Șomartinul va avea rețea de alimentare cu apă în cel mult doi ani. Administrația locală a scos la licitație contractul de execuție a acestor lucrări a căror valoare înainte de atribuire este aproximată la aproape 850.000 de lei, fără TVA. În satul cu nici 400 de locuitori (dintre care 270 stabili) aflat la 64 de km de Sibiu urmează a fi construită o rețea de distribuție cu o lungime totală de 5,2 km. Totodată, vor fi montați 17 hidranți supraterani de incendiu.
Sursa de apă o reprezintă conducta de transport a apei către Bruiu, conductă care traversează Șomartinul, se arată în memoriul proiectului tehnic al lucrării. Numărul branșamentelor care vor fi realizate în cadrul acestui contract este de 175.
Termenul de depunere a ofertelor de către constructorii interesați de lucrare este 22 iunie.

Foto: Google Street View

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 647

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

joseph

Acum 8 ani

Fain-frumos te speli, apoi te masturbezi igienic si iar te speli.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus