Sâmbătă,
20.04.2024
Partial Noros
Acum
3°C

Mii de sibieni s-au bucurat de sportul preferat, la Sibiu Challenge

Mii de sibieni s-au bucurat de sportul preferat, la Sibiu Challenge

Ediţia cu numărul 4 a Sibiu Challenge, desfăşurată sâmbăta trecută, în Parcul Sub Arini, a reunit oameni de toate vârstele, care s-au deconectat de la activitățile aproape telepatice de zi cu zi, retrăind o picătură din unul dintre cele 20 de activităţi sportive preferate, ce le-au generat o zi stocată în memoria ochilor şi în arhiva telefoanelor de ultimă generaţie.

"Aproximativ 4000-5000 de participanţi au fost pe tot parcursul zilei, de dimineaţa până seara. Aceştia acceptând provocarea de a-şi dedica o zi mişcării în aer liber persoane de toate vârstele, de la copii la seniori, dornici de a face puţină mişcare sau, pur si simplu, de a petrece o zi în parc într-o atmosferă de sărbătoare animată de muzică şi veselie”, transmit organizatorii.

Toate cele peste 20 de zone sportive (fotbal, mini-fotbal, baschet, mini-baschet, escaladă şi tiroliană, tenis cu piciorul, volei, ping-pong, fitness, gimnastică, handbal, arte marțiale pentru copii şi adulţi,dans sportiv, street dance, badminton, rugby, atletism, activităţi pentru părinţi şi copii, skandenberg) au avut participanţi dornici de mişcare, dar cele mai asaltate au fost: escalada şi traseul de tiroliană, activităţile de fitness din zona scenei coordonate cu multă pasiune de antrenorii de la Gymbo Dance, aria de ping pong, castelele gonglabile pentru cei mici, gimnastică şi arte marţiale.

Cluburile sportive prezente la eveniment anul acesta au avut ocazia să îi iniţieze pe participaţii amatori în noi sporturi şi, mai ales, să îşi recruteze sportivi pentru viitoare echipe de performanţă.

Pe lângă participarea activă la toate zonele sportive, sibienii au avut ocazia să asiste la lecţia de dresaj Animal Life, workshop-uri de dans sportiv şi de dans latino şi să admire demonstraţiile inedite de streetdance, dans latino american (bachata), dans sportiv, taekwon-do pe ritmuri muzicale, tae bo juniors şi arte marţiale cu bastoane.

După o zi activă, participanţii au avut, de altfel, posibilitatea de a se răsfăţa cu un masaj de relaxare gratuit oferit la standul Casira Beauty Center.

În zona Aria Sport oamenii au putut afla cele mai bune oferte de sport, sănătate şi wellness, iar în zona alăturată a celor de la Emi TT, pasionaţii de tenis de masă au avut o ocazie specială de a admira live prestaţia campioanelor naţionale Andreea Dragoman şi Denisa Baltag de la Romgaz Mediaş, în cadrul unui meci demonstrativ de excepţie.

Sibiu Challenge este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu

Foto: Silvana Armat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

Alexandru

Acum 8 ani

Sportul local este beșitul cu probe de viteză, de anduranță , figuri impuse și proba regală beșitul artistic pe echipe.
Raspunde

@alexandru

Acum 8 ani

Tu ești campion la toate probele!!! Ție îți iasă și pe gură același lucru.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus