Duminică,
17.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
-9°C

„Invingatorii”. Trei pilde de viata premiate de Lions Brukenthal

Ionel Teodor  Suciu, Liviu Ioan Ittu și Manel Dragomir sunt premianții de anul acesta ai Lions Club Brukenthal Sibiu, fiecare primind câte 3000 de lei în cadrul galei organizată sâmbătă la Sala Thalia.
Ionel Suciu este elev al Liceului de Artă din Sibiu și e o adevărată revelație pentru profesorii săi, deoarece până în urma cu un an  nu a studiat vreun instrument muzical. A ajuns la Sibiu după ce a fost elev al unui liceu teoretic din orașul Victoria. Împreună cu prof. Kalman Emese a avut prima sa apariție pe scena Sălii Thalia, sâmbătă seara.
Liviu Ittu este un învingător prin felul în care a făcut față provocărilor vieții . A devenit nevăzător în pragul maturizării, iar de atunci a realizat manuale  Braille pentru semenii săi. Este absolvent al Universității Lucian Blaga.
Manel Dragomir , deși în scaun cu rotile, a terminat facultatea și coordonează secretariatul Căminului pentru persoane vârstnice “Dr. Carl Wolff” din Sibiu. 
“Am premiat puterea cu care acești oameni au pornit sau au reușit în viață. Cetatea ne da mereu  astfel de exemple. Trebuie doar sa stim unde sa ne uitam”-a spus președintele Lions Club Brukenthal , col. Cosmin Balcu.
Gala “Invingatorii” a  fost și un prilej pentru Lions Brukenthal de a strânge fonduri pentru  Formația de dansuri a Școlii pentru Deficienți de Auz (Centrul pentru Educație Incluziva nr.2)  , formație invitată să participe la un Festivalul Internațional “Sea & Sand” din Ayvalik – Turcia.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus