Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

PNL vrea sa scoata sibienii din case: "Demite-l pe Ponta!"

Organizația PNL Sibiu invită sibienii să se alăture unui demers de sensibilizare a opiniei publice cu privire la necesitatea demiterii guvernului condus de Victor Ponta. Întâlnirea este programată pentru vineri, 12 iunie, ora 12.30, la sediul PNL Sibiu de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 34. ”Prin moțiunea de cenzură «Victor Ponta-demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă»,  guvernul Ponta poată să cadă! Victor Ponta trebuie demis pentru că a blocat alegerile și a îngrădit dreptul la vot! Haideți să dăm un semnal că ne pasă pe mâinile cui se află România la guvernare”, se arată în mesajul mobilizator al liberalilor.
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins, luni, cu 18 voturi "împotrivă", 7 "pentru" şi o abţinere, solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale a premierului Victor Ponta şi pentru infracţiunea de conflict de interese. Raportul Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor a fost dezbătut marţi, în şedinţa de plen a Camerei.
Din totalul de 387 de deputaţi, la şedinţa de marţi au fost prezenţi 351, numărul voturilor valabil exprimate fiind acelaşi. Din voturile valabil exprimate, 231 au fost pentru "proiectul de hotărâre privind respingerea cererii de începere a urmăririi penale" a lui Victor Ponta , iar 120 de voturi au fost "împotrivă". Întrucât s-a întrunit majoritatea simplă, decizia Camerei Deputaţilor a fost de respingere a începerii urmăririi penale pentru şeful Guvernului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

29 comentarii

i\'m afaraid

Acum 8 ani

io nu ma duc mi-e frica a zis D-nul Cazanciuc ca ne baga la behau
Raspunde

sasu

Acum 8 ani

-cresterea TVA de la 19 la 24%, -taierea salariilor cu 25%, -impozitarea uni parti a pensiiilor, -taierea primelor de 2%, -taierea celui de-al 13-lea salar, -eliminarea drepturilor castigate prin contractul colectiv de munca si alte asemenea. Pentru asta sa iesim in strada sa le repuna raluca la loc, daca cu greu au fost repuse unele in fluturasul de salarii? Jenant la ce face chemare tocami raluca!?????!!!
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Cu toata antipatia pt Ponta & Co (atentie, Co poate sa devinã de bine ! ) fostul sediu al PD (-L) poate evoca amintiri neplacute : parca - i vedem pe Flutur si Tichindeleanu in fruntea coloanei...
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

japita deraluca turcan oaia lui base su udrea sa cheme moldovenii ei aplauda cind base boc si EA jigodia taiau pensii si salarii,alocatii la copii,mame ,etc raluca turcan neopoedelista fascistoida e basescul traian
Raspunde

maxi

Acum 8 ani

sa ies in strada ca isi revine tara sub guvernul actual?
Raspunde

Cineva

Acum 8 ani

Sa ieșim cu Cazan, poate ne da și noua una din cele 17 case din declarația de avere. As ieși sa spun ca Pnl și PSD,.aceiași mizerie.
Raspunde

un curios

Acum 8 ani

\"la sediul PNL Sibiu de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 34\" - acolo nu este sediul PDL?????
Raspunde

LaFlemme

Acum 8 ani

Daca va convine situatia actuala din tara nu va obliga nimeni sa iesiti in strada, la protest. Acest mesaj e pentru cei care s-au saturat de Ponta. Daca voi il iubiti pe Ponta atat de mult atunci stati in casa. Oricum, la ora 12:30, vineri, toti tinerii sunt la serviciu. Pensionari nu cred ca o sa vina la PNL ca aia-s cu PSD-ul. Deci, eu zic ca nu o sa vin multi la \"protest\".
Raspunde

gorghiu - cata demagogie

Acum 8 ani

atata prostie / utopie : pntru salvarea tarii din criza nemaiîntalnita, daca oricum cade motiunea de cenzura, atunci face apel la TOTI parlamentarii sa demisioneze pt a organiza alegeri anticipate. Va da un exemplu ? Cata aroganta la fiintzushka asta !
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Ha ha...nu o să \"vin\" mulți pentru că doar puțini e plecați, și doar câțiva e duși.
Raspunde

REVOLTA POPULARA

Acum 8 ani

TREBUIE SA IESIM CU TOTI IN STARDA!! ESTE SINGURA CALE PENTRU A RASTURNA MAFIA CLEPTOMANA A LUI PONTA !!!! ASA CUM AM IESIT IN NOIEMBRIE, ACUM TREBUIE SA DUCEM LA CAPAT CE AM INCEPUT!! SA O FACEM PENTRU COPII NOSTRI! nU MAI ESTE TIMP DE PIERDUT!! IESITI IN STRADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

@11: mai du-te mă! nu vii tu primul să ieși în stradă? hai că-ți cumpărăm noi bilet la autocar
Raspunde

colombo

Acum 8 ani

Lasa ba minciunile si manipularile cu taiatu salarelor si marirea tva, eu iti garantez ca daca pica clica voastra de mafioti de la conducere, Johannis impreuna cu guvernul lui in maxim un an de zile tot romanul va simti imbunatatirea traiului de zi cu zi. Ba voi aveti impresia ca Johannis o venit in vacanta la voi. El are o strategie de dezvoltare a tarii si de ridicare a nivelului de trai a populatiei. Dativa deoparte, cutre comuniste si nu mai infrinati mersul de dezvoltare si democratizare a tarii, ati demonstrat timp de 25 de ani de ce sunteti in stare, nu mai incercati sa spalati creierele oamenilor cu minciunile voastre, aveti interesul sa ramineti acolo la cite tunuri ati dat, capuselor
Raspunde

mama prostilor e mereu gravida

Acum 8 ani

Care pe care! Unii pentru Guvern, alții pentru căderea lui! Niște fraieri! Vând Vuvuzele Roșii si trompete Galbene\\Portocalii.
Raspunde

Multinplex

Acum 8 ani

Un multinplex nu ne face d-na Turcan? De ce sa ies in strada altfel?
Raspunde

@15

Acum 8 ani

Ai aparut paranoia intruchipata? Unde ai umblat pan\' acum , pe la DNA?:))))))))))
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

tanti rauKA KURcan,neofascista neopoedelsta,de ce ati renuntat la miting?Aveti drum la moldovili sau stolomolo de 104 ani nu va mai sustie?ca pe pufulet de patu 2 de la base ,sotia sotului de la sie,scriitoare de carti!
Raspunde

@11

Acum 8 ani

Ieși. N-ai decât. Însă, în afară de plimbat și urlat, ai vreo soluție reală și constructivă??? În afară de\"jos ceva\". Ai ce să pui în loc? Dar te rog să fi concret!
Raspunde

@16

Acum 8 ani

A stat la \'\'coada\'\' la noul \'\'mall\'\' de la podul garii pt bilete la multiplex :)))) Ori s-a plictisit, ori a prins wireless :))
Raspunde

Tineret sb

Acum 8 ani

Allllloooo PNL-ul !! Puneti-va un purtator de.cuvant agreat de toata lumea nu mai iesiti cu declaratii ale lui Cazan si Turcan ca e lumea satula de ei !!! O sa pierdeti pe mana voastra altfel !!!
Raspunde

ULOS

Acum 8 ani

Fara Turcan si Cazan si aveti o sansa.
Raspunde

yoy!

Acum 8 ani

Yoy! Tulai! sa iesim fratilor sa o vedem pe blonda pe toculetze cum zbiara ea micuta ca o sa ne fie noua bine cand o sa taie ei din nou salariile si o sa cresca TVA-ul pentru binele poporului
Raspunde

TOATA LUMEA!

Acum 8 ani

Toti oltenii din Sibiu, astia care au venit de a ramas Valcea goala, iesiti pe strazile minunate ale orasului nostru, sa le spurcati definitiv!
Raspunde

John

Acum 8 ani

Mai terminati bai traseisti liberali cu gargara si ipocrizia ,va tot legati de votul din diaspora ca niste papagali spalati pe creier ,aia e istorie ,mutalaul sas e la Cotroceni de 6-7 luni si absolut nimic nu se cunoaste la romanul de rand din tara ,parca iohannis se aseamana ,din pacate ,tot mai mult la discurs si activitati cu jalnicul de chior betiv basescu ,restul e prosteala pt tolomaci.
Raspunde

ion zis jon

Acum 8 ani

bai presedintele are rol de mediator ,nu are controlu bugetului ,ala este la guvernu ,ponta ,isarescu ,georgescu ,etc ,s-au de ce crezi ca unit toti in juru lui miki -mauze s-a nul demita si s-a inceapa urmarirea penala ,s-a vezi cind va sifoneaza al vostru premier ce capete cade si umple BECIU DOMNESC ,ca nu va fi fraier sa-si petreaca urmatori 7-8 ani la pripon cind este asas de multe de vizitat la ce banet a adunat ,ramine ,dubaiu ,abu -dabi ,maiami etc ,fara turisti de pe dimbovita ,in curind la jilava nu se va mai numi penitenciar de mahima siguranta ,nu de alta dar s-a umplut de somitati in ale tepelor trae romanilor in ultimi 25 de ani ,se va numi datorita numarului mare de scriitori ,ACADEMIA SCRIITORILOR DE LA JILAVA
Raspunde

alzara : turcan recidiveazã

Acum 8 ani

\"ca si \" demagoga : ea va rezolva problemele invatamantului romanesc \" din secunda doi prin finantare cu 6,,5% din PIB \" ! Rar asemenea asertiuni cu aer de suficienta academica inocentã ! O ghiulea (impreuna cucazan) atarnatã mandatului prezidential.
Raspunde

misa

Acum 8 ani

Am iesit in ianuarie 2012 si am marsaluit pentru proasta guvernare, acum pentru cine sa ies in strada sa vina tot aceeasi mafioti sa ne conduca, Dl Johannis SA PROPUNA UN GUVERN DE TEHNOCRATI CARE NU FAC PARTE DIN NICIUN PARTID SI ATUNCI OK.NU PUNETI BOTU LA MAFIOTI PDL, PNL SMD
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Siibienii trebuie sa aiba un motiv mai serios ca sa iasa din case! Spre ex. atunci cand se scumpeste nejustificat benzina! Sibienii nu-s nebuni sa stea in soare ca sa faca jocurile PNL-ului si ale onor presedintelui Facebook! Dragi concitadini, fiti rationali! Stiti cum se spune in popor: schimbarea domnilor, bucuria nebunilor! Nu e nicio sfaraiala daca pica Ponta! Asteptam sa se adune la bugetul de stat averile confiscate de la demnitarii puscariabili! cine are ureche de auzit sa auda si sa tina minte pana in 2019, noiembrie, ultimul bal!
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Poate ma baneaza cineva pt. ca am curajul sa spun lucrurilor pe nume si nu aduc osanale cui trebuie! Eu am stat sub gloante in 89, prin urmare mi-am castigat dreptul sa-mi spun parerea! Luati aminte la manipulare! In anii tulburi de dupa 89 am fost manipulati grosolan, de-aia s-a ajuns la ceea ce e acum! Decat sa iesim in strada pt, niste fripturisti, mai bine ne uitam la Cruduta si alte panarame! Sau la o telenovela!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus