Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Ultimul tronson de modernizat din Calea Gusteritei se inchide de luni

Odată cu porțiunea dintre intersecțiile cu strada Macaralei și cu strada J.S. Bach, care va fi închisă traficului rutier de luni, întreaga porțiune din Calea Gușteriței proiectată să fie modernizată va fi în lucrări până către sfârșitul acestui an. Lucrările pe tronsonul dintre podul centurii ocolitoare și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Macaralei au început în martie, iar constructorul (asocierea SC Geiger Transilvania -  SC Construcţii SA - SC Universal Business SA) și-a asumat ca termen de finalizare sfârșitul lunii noiembrie 2015.
”Constructorul va păstra totuși libere intersecțiile cu străzile perpendiculare pe Calea Gușteriței pentru a permite traversarea dinspre cartierul Lazaret spre cartierul Gușterița. Ca rută ocolitoare șoferii pot utiliza și strada Viitorului”, anunță autoritățile locale referitor la ultimul tronson care va fi închis începând de luni, 15 iunie. ”Până în prezent constructorul a introdus noile rețele de apă și canal pe porțiunea dintre podul centurii ocolitoare și strada Ana Ipătescu, unde s-a și început săpătura generală. Între strada Ana Ipătescu și strada J.S. Bach se lucrează în prezent la rețelele de utilități”, se mai arată în informarea transmisă de autoritățile locale.
Valoarea totală a lucrărilor este de 6,5 milioane de lei, cu tot cu TVA, fondurile fiind alocate Sibiului prin intermediul Programului Operațional Regional.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus