Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 56 de ani. Petrece la Neptun

Preşedintele Klaus Iohannis împlineşte, sâmbătă, 56 de ani şi îşi petrece ziua de naştere la Neptun, la vila de protocol, pe litoral aflându-se şi liderii PNL, care i-au transmis şefului statului "La mulţi ani". De ziua sa de naştere, preşedintele Klaus Iohannis se află, alături de soţia sa, Carmen Iohannis, în staţiunea Neptun, la vila de protocol, unde potrivit unor surse locale ar fi ajuns încă de vineri seară, informează Mediafax. Şi liderii PNL se află, sâmbătă, pe litoral, Alina Gorghiu, Vasile Blaga şi Cătălin Predoiu participând în cursul dimineţii la lansarea cărţii lui Puiu Haşotti, la Constanţa.
De altfel, copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis şefului statului "La mulţi ani". Întrebată dacă va participa la sărbătorirea zilei de naştere a şefului statului, Gorghiu a răspuns: "Eu nu, dar îi urez «La mulţi ani». Astăzi este ziua domnului preşedinte, îi urez şi eu, alături de Vasile Blaga, toate cele bune".
În 3 iunie, preşedintele Klaus Iohannis a mers la Neptun, la vila de protocol din staţiune, atunci el aflându-se pentru prima dată pe litoralul românesc după ce a devenit şef al statului.
 
Klaus Iohannis s-a născut în 13 iunie 1959, la Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

????

Acum 8 ani

se baga giratorii si La Neptun ?
Raspunde

Ghhf

Acum 8 ani

Direct in vila lu ciuruitu. Halal
Raspunde

Ghhf

Acum 8 ani

Direct in vila lu ciuruitu. Halal
Raspunde

Horsti Klein

Acum 8 ani

N-a mai venit la Sibiu sa faca bairam ,se miticizeaza treptat si mutul de la Cotroceni...Alles Gute Zum Geburstag herr klaus-giratoriu!:))))))
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 8 ani

La multi ani domn\' presedinte! Din partea studentilor stabiliti in orasul prezidential.
Raspunde

unu ,

Acum 8 ani

la multi ani domnule presedinte ,s-a stati in fruntea tari cel putin cit a-ti stat primar la sibiu ,aveti de munca in haosu si dezastru lasat in visteria tari de precedesori ,s-au nu se vede cum face spume lachei platiti de moguli s-a vaatace pemanent ,mai ales ala de a fost popa ,gidea ,secondat de mirciulica cu a-lui in gaura presei ,au devenit penibili si degradanti nu mai au masura bai foame mare de joburi platite s-a dai din clanta si s-a injuri oameni pe care nici nui cunosti ,halal de voi astia care indobitociti boboru cu televizoru ,sunteti partasi si voi la jafu tari facut in ultimi 25 ani ,la munca santierele viitoarelor autostrazi ,nu alea facute cu carioci pe hartile tari de fosti sinistri ai transporturilor ,de alea adevarate [buldozeristi ,mecanici ,soferi ,constructrori ,etc ] a-ti vazut cum ne umileste nevestele si copii ,marele masterrplan [rus ] veniti in tara si nu mai stati nevestele curve si copii bagabonti ,si noi boboru tot vatam la ei ,bai astia dupa cetrage usa dupa ei asa ne considera cum la scapat gura pe husanu ala de cluj si napoca
Raspunde

make

Acum 8 ani

La multi ani, d-le presedinte!
Raspunde

...

Acum 8 ani

Multa Sanatate
Raspunde

Normalul

Acum 8 ani

La muti ani Dl-Presedinte! E greu dar poporul nu doarme si va sprijina ,curaj ,curaj mult curaj...Nu se poate e prea de tot ce se intampla cu tara asta sutem o rusine si e pacat...
Raspunde

MISA

Acum 8 ani

Cu intarziere ,, LA MULTI ANI DL. PRESEDINTE ! ,, Dumnezeu sa va binecuvanteze .
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Alles gute zum Geburstag, Herr klaus! Sper ca n-am facut prea multe greseli! Cate limbi s-or fi lipit de posteriorul dlui presedinte?
Raspunde

Iar ne-am luat teapa si cu asta!

Acum 8 ani

Tovarasul Klaus incepe sa imparta functii tuturor celor care-l trag de sfori. Matale ce credeai? Ca Iohannis e vreun commandant de petrolier, ca Basescu? Asta nu va sulfa in front. Va face exact ce-i ordona cei care-l teleghideaza. Exact ce-ar fi facut si plagiatorul, \"eroul luptei anticoruptiei\". Tovarasul Mahalache, fost pesedist de vaza, consiler personal al tovarasului Bombonel, consiler al tovarasului Vacaroiu, om de casa al tovarasului Iliescu, data afara din PSD de tovarasul Geoana, dupa ce Mahalache a facut gat ca n-a fost pus mai sus pe lista pentru europarlamentare a PSD, ajuns pe la PNL si aghiotant al tovarasului Cacarau, ajuns si pe la govern si obligat sa plece datorita unor declaratii antiamericane grobiene, militant anti-DNA, anti-ANI, anti-Justitie, invitat cvasipermanent pe la Latrina3, asa cum se vede din acest portofoliu negru. Mahalache isi merita functia. Nu? Eu zic ca ne-am luat o imensa teapa cu Iohannis, asa cum ne-am fi luat si cu Ponta. Ce aveam de ales? Intre doua marionete, intre doua nulitati. Am ales marioneta mai cu staif... Prin urmare, o alegere eronata oricum.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus