Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
19°C

“Spartanul", mai pregatit ca niciodata: “Niciodata nu am avut asa pofta de meci". Izidor Bunea lupta la RXF 18 Cluj-Napoca

După o pregătire spartană în Germania, la MMA Arena Aschaffenburg, una dintre cele mai cunoscute săli de MMA din ţara “panzerelor”, unde şi-a oţelit rezistenţa fizică şi cizelat tehnica, “Spartanul” Izidor Bunea este mai pregătit ca niciodată de Gala RXF 18 de la Cluj-Napoca, care va avea loc mâine seară.

Luptătorul de la Kudokai-RActiv Center Sibiu, pregătit de către Adrian Mihai, îşi va măsura forţele contra luptătorului de la Scorpions Iaşi, Daniel Alexandru, într-o confruntare la categoria 84 de kilograme. Daniel Alexandru a obţinut acum doi ani titlul de campion european la kickboxing, punând mână astfel pe centura WAKO. De asemenea, anul acesta a devenit vicecampion mondial la kickboxing într-o piramidă King of Kings (KOK), organizată la Chişinău.

“Ne cunoaştem foarte bine, îl ştiu de la un campionat din Letonia unde am mers împreună. Amândoi suntem sportivi de acelaşi profil, luptători de kickboxing. Folosim mult kick-urile. Aştept cu nerăbdare meciul, mai ales că am făcut o pregătire intensă în Germania, cu sportivi de top. Niciodată nu am avut aşa poftă de meci”, susţine Izidor Bunea, pentru Turnul Sfatului.

"Spartanul" Izidor Bunea se află într-o formă fără cusur. Prezent în urmă cu o lună la Mondialul de Kempo din Antalya (Turcia), luptătorul a cucerit "bronzul" la toate cele 3 probe la care a participat, submission, knockdown şi full kempo.

Evenimentul RXF 18 de la Cluj-Napoca, de pe 15 iunie, va fi transmis în direct de posturile autohtone Sport.ro și ProTV Internaţional, precum și de către rețeaua internațională FightBox TV, care acoperă 40 de țări din întreaga lume, începând cu ora 19:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus