Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-3°C

Juventus Sibiu si Marca Ȋnregistrata s-au calificat la turneul final al Campionatului National de minifotbal

Echipele sibiene Juventus Sibiu și Marcă Ȋnregistrată s-au calificat la turneul final pe țară de minifotbal, care va avea loc la Arad, ȋntre 3 și 5 iulie. Accederea ȋn faza finală a venit după ce Juventus Sibiu a câștigat Campionatul Regional Sud-Vest 2015, desfășurat săptămâna trecută la Deva,  și după ce Marcă Ȋnregistrată Sibiu a terminat pe locul al treilea. Rezultate care le asigură accederea ȋntre cele mai bune 16 echipe din țară.

Juventus Sibiu și-a adjudecat Campionatul Regional Zona Sud-Vest Deva, ȋn urma victoriei din ultimul act cu RMC 24 Alba Iulia, scor 2-1. Ȋn finala mică, echipa Marcă Ȋnregistrată a obținut locul III după ce s-a impus cu scorul de 5-4 ȋn fața echipei AEM Timisoara. De asemenea, Juventus Sibiu s-a făcut remarcată și la nivel individual, portarul Adrian Popescu fiind declarat "portarul turneului".

"Felicitări jucătorilor, delegațiilor și arbitrilor pentru modul ȋn care au contribiut la buna desfășurare a turneului și urăm multă baftă echipelor calificate la Campionatul Național de la Arad. Felicitări și hai sibienii!", se arată pe pagina de Facebook a echipei Juventus Sibiu.

Juventus Sibiu este câștigătoarea ediției 2013 a Campionatului Național de minifotbal. Acum doi ani, sibienii au trecut ȋn ultimul act de Oz Er Golden Boys Buzău, scor 2-0.

 

Foto: pagina de Facebook Juventus Sibiu

 

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus