Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Juventus Sibiu si Marca Ȋnregistrata s-au calificat la turneul final al Campionatului National de minifotbal

Echipele sibiene Juventus Sibiu și Marcă Ȋnregistrată s-au calificat la turneul final pe țară de minifotbal, care va avea loc la Arad, ȋntre 3 și 5 iulie. Accederea ȋn faza finală a venit după ce Juventus Sibiu a câștigat Campionatul Regional Sud-Vest 2015, desfășurat săptămâna trecută la Deva,  și după ce Marcă Ȋnregistrată Sibiu a terminat pe locul al treilea. Rezultate care le asigură accederea ȋntre cele mai bune 16 echipe din țară.

Juventus Sibiu și-a adjudecat Campionatul Regional Zona Sud-Vest Deva, ȋn urma victoriei din ultimul act cu RMC 24 Alba Iulia, scor 2-1. Ȋn finala mică, echipa Marcă Ȋnregistrată a obținut locul III după ce s-a impus cu scorul de 5-4 ȋn fața echipei AEM Timisoara. De asemenea, Juventus Sibiu s-a făcut remarcată și la nivel individual, portarul Adrian Popescu fiind declarat "portarul turneului".

"Felicitări jucătorilor, delegațiilor și arbitrilor pentru modul ȋn care au contribiut la buna desfășurare a turneului și urăm multă baftă echipelor calificate la Campionatul Național de la Arad. Felicitări și hai sibienii!", se arată pe pagina de Facebook a echipei Juventus Sibiu.

Juventus Sibiu este câștigătoarea ediției 2013 a Campionatului Național de minifotbal. Acum doi ani, sibienii au trecut ȋn ultimul act de Oz Er Golden Boys Buzău, scor 2-0.

 

Foto: pagina de Facebook Juventus Sibiu

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus