Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Turcan: Ponta si-a pus piciorul in ghips si a lasat PSD-ul sa macelareasca Codul Penal

Rediscutarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală va avea consecințe dezastruoase pentru România, consideră deputatul PNL Raluca Turcan. Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a amânat luni discutarea celor 22 de proiecte de lege de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, fără să stabilească un termen pentru dezbaterea lor.”În mod normal, Codurile ar trebui lăsate să funcţioneze, ar trebui ca politicienii să încurajeze lupta împotriva corupţiei şi justiţia să fie lăsată să funcţioneze independent. Din păcate, am convingerea că va urma o lovitură împotriva sistemului judiciar în Parlamentul României şi că această amânare din Comisia Juridică poate să fie un pretext pentru a ne trezi în plenul Parlamentului cu modificări directe la Codul Penal şi cu lovituri directe împotriva sistemului judiciar", a declarat Raluca Turcan pentru postul de radio RFI.
Vicepreşedintele PNL s-a referit şi la operaţia la genunchi a premierului Victor Ponta: "Eu nu pot să rup toată această bătălie a PSD-ului cu justiţia, această tentativă continuă a PSD-ului de măcelărire a Codului Penal, de brusca îmbolnăvire la genunchi a lui Victor Ponta. Eu cred că Victor Ponta înţelege foarte bine sensibilitatea acestei teme, înţelege foarte bine riscurile României în plan internaţional şi atunci s-a gândit să-şi pună piciorul în ghips în ghilimele şi să lase PSD-ul să măcelărească Codul Penal, pentru că de fapt tot acest demers al PSD-ului va fi unul neasumat politic, pentru că ar avea consecinţe dezastruoase la nivelul ţării (...). Aş spune chiar că principala problemă de sănătate a lui Victor Ponta este cea de sănătate politică şi dacă ar trebui să se opereze undeva, ar trebui să-şi opereze conştiinţa", a mai spus deputatul liberal pentru postul de radio. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

sda

Acum 8 ani

turcano\' du-te si tu cu ponta si lasa-ne!!!
Raspunde

HA HA HA!!!:))))))

Acum 8 ani

Ciocu mic si joc de glezna soldoveanca nenorocita...si mai incet cu botoxu\' in buze ...draga stolo stie de ce !!!:))))))))))))))))))))))))))))ich wunsche dir viel Blasen ...miss Botox!!!
Raspunde

cine-i \"desteapa\"?

Acum 8 ani

Turcan, un fel de Udrea. Deci pe asta as arunca-o din judetul nostru. Ce a facut asta pentru Sibiu si judet? Toata ziua declaratii, crede ca da bine in ziar si TV? Cine ma-sa a adus-o aici? Dispari fa !
Raspunde

VASILE

Acum 8 ani

Idioti de la PDL in frunte cu fiul prea iubit ESCU ne-au macelarit salariile si pensiile. Cat sunteti de penibili toti politrucii !!!!!!!!!! RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

base

Acum 8 ani

hai draga la pmp ca la sibiu nu prea ai sanse
Raspunde

hop

Acum 8 ani

dar PNL unde-i????cred ca sinteti pe-o minaa sau??nu sinteti in stare sa faceti OPOZITIE!!!!!!! PSD stie,!!!!!
Raspunde

kameleonii

Acum 8 ani

Si turcanii.. tucalarii astia doi si ailalti doi ...saftoii....ciocul mic...mic de tot! Ce drak credeti ca da cineva doi bani pe voi k-al porcaiti pe Base! Basescu a fost si ramane cel mai cel presedinte pe care l-au avut Romanii! Ghinionul lui a fost ca a avut in preajma sa cameleoni ca voi! fam saftoiu...turcanu..renate webar...d-astia kare va repliati imediat la mirosul de ciolan!!!
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Ce desert in politica romaneasca. G.Oprea - cea mai sinistra figura in scaunul primului ministru. Greu de digerat \" pasii \" pe care trebuie sa -i mai faca Iohannis pana la intituirea unei ordini eficiente in Repiblica. Despre Moldova - tacere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus