Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Christine Thellmann a început campania. Cu telefonul la vedere

Christine Thellmann a început campania. Cu telefonul la vedere

Christine Thellmann și-a anunțat intenția de a candida la alegerile locale de anul viitor pentru Primăria Mediaș și în vederea sondajelor ce vor urma să se facă în interiorul PNL a și început o campanie publică prin care vrea să arate ce poate face ea pentru municipiu. Atipic pentru un politician, Christine Thellmann își prezintă în primul rând numărul de telefon unde poate fi apelată, mailul și adresa de facebook. „Proiectul meu pentru Medias este unul simplu și realizabil: medieșenii hotărăsc direcția proiectelor de dezvoltare pe care împreună să le punem în practică.

Rezolvarea problemelor de infrastructură rutieră reprezintă prioritatea numarul 1 a Mediașului. Sunt și eu sofer în Medias și sunt la fel de nemulțumită de situația deplorabila în care se află drumurile noastre. A venit vremea să facem ordine fără studii complexe, fără amânări și fără interese ascunse. Realizarea centurii ocolitoare a Mediașului este un proiect amplu, absolut necesar – foarte sensibil - și trebuie tratat ca atare”, susține fiica fostului primar al municipiului Media, Daniel Thellmann. În continuarea prezentării, candidatul liberal vorbește despre sănătate, educație, economie și tineri. ”Învățământul și serviciile medicale de calitate, includerea în circuite turistice naționale și internaționale a monumentelor istorice, parcuri și spații verzi bine întreținute, curățenia, dezvoltarea transportului electric – sunt câteva dintre lucrurile care trebuie să fie realizate sau îmbunătățite radical. Firmele mici și mijlocii sunt inima dezvoltării economice oriunde în lume. Reducerea birocrației, atragerea de investitori și acordarea de facilități locale pentru crearea de noi locuri de munca sunt elemente pe care pot și vreau sa le fac. Fiind tânără, cunosc problemele tinerilor foarte bine și în mod cert voi rezolva o mare parte dintre ele. Un bun primar vorbește cu oamenii si după ce campaniile electorale s-au incheiat. De aceea ușa mea va rămâne deschisă tuturor medieșenilor pe toata durata mandatului”, scrie politicianul în comunicat. Pentru un ”Mediaș ALTFEL”, unul al colaborării, responsabilității și consecvenței, Christine Thellmann îi invită pe medieșeni la dialog. Telefon 0746.371.442 (între orele 08-16), pe facebook la ”www.facebook.com/pages/Christine-Thellmann/” și pe e-mail la christine.thellmann@yahoo.com.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus