Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Tămâian despre pactul politic al lui Dragnea: "Cine mai poate avea încredere în PSD?"

Tămâian despre pactul politic al lui Dragnea:

 

Deputatul de Sibiu Ioan Tămâian susține că "pactul politic" propus de președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea face parte din strategia PSD de a-și salva viitorul.

"PSD şi liderii acestui partid încearcă să scape de răspundere pentru ceea ce au făcut în ultimii ani. Cine mai poate avea astăzi încredere în PSD şi în liderii acestui partid, indiferent că este vorba de Victor Ponta sau Liviu Dragnea?", spune Ioan Tămâian întrebandu-se de ce aceasta propunere vine acum ”pe ultima sută de metri a guvernării”.

Tămâian sugerează că PSD caută să împartă răspunderea cu cineva și să-și păstreze privilegiile pe termen lung. "Acesta este motivul pentru care ei propun un pact pe 20-30 de ani: au intenţia de a-şi păstra politrucii în funcţiile administrative în care au fost plasaţi, intenţionează să menţină legislaţia defectuoasă pe care au promovat-o în ultimii ani, intenţionează să menţină sistemul clientelar instaurat", mai spune deputatul de Sibiu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus