Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Succes în faţa marii rivale. CSU a câştigat contra Gazului, într-un amical jucat la Mediaş

Succes în faţa marii rivale. CSU a câştigat contra Gazului, într-un amical jucat la Mediaş

CSU Sibiu a disputat, în această seară, un nou amical din perioada de pregătire a sezonului 2015-2016.

“Galben-albaştrii” s-au deplasat la Mediaş, unde au întâlnit formaţia locală CS Gaz Metan. Partida s-a încheiat cu victoria lui CSU Sibiu, scor 112 la 104.

Încă de la pauză se preconiza o victorie clară a sibienilor. După 20 de minute, tabela arăta 61-48, în favoarea trupei lui Dan Fleşeriu, care a reuşit să-şi mărească ecartul obţinut la finalul primului sfert, când conducea cu 28-20.

După ieşirea de la cabine, CSU a continuat să fie echipa mai prezentă în joc şi şi-a păstrat avantajul la capătul celei de-a treia reprize. Mai  mult de atât, a mai pus un punct în plus, în dreptul ei: tabela arătând 87-73 pentru “galben-albaştri”. Până la final, Gaz Metan a reuşit să mai reducă din diferenţă, însă nu s-a ridicat, în niciun moment, problema câştigătoarei. Meciul terminându-se cu victoria lui CSU, scor 112-104.

Dacă pentru trupa pregătită de Dan Fleşeriu, acesta a fost al patrulea meci amical, pentru Gaz Metan a fost primul meci de verificare, echipa de pe Târnava Mare reunindu-se abia pe 29 august. Gazul se confruntă cu probleme de lot, neavând încă conturată echipa pentru sezonul 2015-2016.

Debut pentru Lalovic

Dan Fleşeriu a ales să folosească o formulă de start alcătuită din Calotă, Hardy, Gilbert, Evans şi Păun. O premieră pentru sibieni a fost folosirea ultimei achiziţii, muntenegreanul Boris Lalovic, care a îmbrăcat pentru prima dată tricoul echipei de pe malul Cibinului.

 

Foto: Facebook CS Gaz Metan Mediaş

 

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus