Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
17°C

Succes în faţa marii rivale. CSU a câştigat contra Gazului, într-un amical jucat la Mediaş

Succes în faţa marii rivale. CSU a câştigat contra Gazului, într-un amical jucat la Mediaş

CSU Sibiu a disputat, în această seară, un nou amical din perioada de pregătire a sezonului 2015-2016.

“Galben-albaştrii” s-au deplasat la Mediaş, unde au întâlnit formaţia locală CS Gaz Metan. Partida s-a încheiat cu victoria lui CSU Sibiu, scor 112 la 104.

Încă de la pauză se preconiza o victorie clară a sibienilor. După 20 de minute, tabela arăta 61-48, în favoarea trupei lui Dan Fleşeriu, care a reuşit să-şi mărească ecartul obţinut la finalul primului sfert, când conducea cu 28-20.

După ieşirea de la cabine, CSU a continuat să fie echipa mai prezentă în joc şi şi-a păstrat avantajul la capătul celei de-a treia reprize. Mai  mult de atât, a mai pus un punct în plus, în dreptul ei: tabela arătând 87-73 pentru “galben-albaştri”. Până la final, Gaz Metan a reuşit să mai reducă din diferenţă, însă nu s-a ridicat, în niciun moment, problema câştigătoarei. Meciul terminându-se cu victoria lui CSU, scor 112-104.

Dacă pentru trupa pregătită de Dan Fleşeriu, acesta a fost al patrulea meci amical, pentru Gaz Metan a fost primul meci de verificare, echipa de pe Târnava Mare reunindu-se abia pe 29 august. Gazul se confruntă cu probleme de lot, neavând încă conturată echipa pentru sezonul 2015-2016.

Debut pentru Lalovic

Dan Fleşeriu a ales să folosească o formulă de start alcătuită din Calotă, Hardy, Gilbert, Evans şi Păun. O premieră pentru sibieni a fost folosirea ultimei achiziţii, muntenegreanul Boris Lalovic, care a îmbrăcat pentru prima dată tricoul echipei de pe malul Cibinului.

 

Foto: Facebook CS Gaz Metan Mediaş

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus