Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Chirurgia laser a cataractei disponibilă la CLINICA OFTA TOTAL Sibiu

Chirurgia laser a cataractei disponibilă la CLINICA OFTA TOTAL Sibiu

Pe lângă gama completă de servicii oftalmologice oferite de Clinica   OFTA TOTAL, pacienţii pot beneficia în premieră în Sibiu, de operaţie a cataractei realizată cu ultima tehnologie la nivel mondial, operaţie efectuată cu laserul cu femtosecunde.

 

Laserul cu femtosecunde  reprezintă o tehnologie avansată, permițându-le chirurgilor să personalizeze și să controleze cu precizie de calculator intervenția chirurgicală în funcție de caracteristicile anatomice ale fiecărui ochi. Este fără îndoială opțiunea cea mai avansată din punct de vedere tehnologic pentru pacienții cu cataractă.

Impulsul laser se bazează pe ghidaj tomografic și in acest fel execută cu înaltă precizie aproximativ 50% din timpii operatori. Laserul efectuează inciziile corneene, capsulotomia și fragmentarea nucleului cristalinian, înlocuind manevrele chirurgicale efectuate cu bisturiu și pensă și reducănd timpul de ultrasunete folosit prin chirurgia tradițională a cataractei.

Acest tip de intervenție chirurgicală oferă următoarele avantaje:

  • intervenție chirurgicală cu cea mai avansată tehnologie, fără bisturiu
  • precizie și siguranță, reducându-se astfel riscul unor complicații intra- și postoperatorii (de exemplu: afectarea corneei)
  • fără spitalizare, cu recuperare, reintegrare socială și profesională rapidă oferind o bună calitate a vieții
-   operația oferă un plus de siguranță sporind confortul chirurgului și pacientului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus