Sâmbătă,
25.09.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

UNPR Sibiu va avea candidaţi în toate localităţile judeţului

UNPR Sibiu va avea candidaţi în toate localităţile judeţului

 

Liderul UNPR Sibiu, copresedintele Virgil Orlandea, a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul său va avea candidaţi în toate localităţile judeţului Sibiu la urmatoarele alegeri locale. „Avem, în prezent, 66 de consilieri locali, trei consilieri judeţeni, trei viceprimari şi un primar. Ne propunem sa îmbunătăţim aceste cifre la următoarele alegeri, motiv pentru care suntem în perioada de evaluare a potenţialilor candidaţi, astfel încât să propunem comunităţilor locale oameni gospodari, care pot ajuta la dezvoltarea localităţilor.” Întrebat în ce măsură UNPR va candida singur la alegerile de anul viitor, Orlandea a spus: ”După cum ştiţi, în partidul nostru se derulează o dezbatere mai largă cu privire la următoarele alegeri. O parte din membri îşi doresc să candidăm singuri, o altă parte optează pentru o candidatură în alianţă. Nu s-a luat, încă, nicio decizie.”

Virgil Orlandea a prezentat şi concluziile întâlnirii regionale Nord Est, care s-a derulat la sfârşitul săptămânii şi la care a participat şi preşedintele Gabriel Oprea. La întâlnire au fost prezenți președinții organizațiilor din județele Neamț, Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui, Bacău, parlamentarii aleși în aceste județe și membri ai conducerii centrale a UNPR. De asemenea, au fost dezbătute cele cinci teme majore ale Planului Politic Național al UNPR: renașterea națională, funcționarea statului, rolul României în lume, funcționarea economiei, noul stat social. Principala temă a analizei a fost proiectul care vizează obținerea a 1 milion de membri la nivel național, până la alegerile de anul viitor.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus