Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ce spune “Big Mike”, despre revenirea la CSU: “Mereu m-am simțit minunat aici. Iubesc fanii acestei echipe”

Ce spune “Big Mike”, despre revenirea la CSU: “Mereu m-am simțit minunat aici. Iubesc fanii acestei echipe”

Michael Harrison este ultimul transfer anunțat de CSU Sibiu, înaintea începerii sezonului 2015-2016.

“Big Mike”, care s-a întors la CSU Sibiu după patru ani, a făcut primele declarații despre revenirea la gruparea la care a mai jucat în sezoanele 2008-2009 și 2010-2011. Jucătorul american de 31 de ani s-a alăturat echipei lui Dan Fleșeriu, după ce a jucat ultimele sezoane în Cipru și Noua Zeelandă.

“Sunt extrem de bucuros să revin la Sibiu, la fosta mea echipă. Aici există un baschet cu tradiție, iar fanii sunt de-a dreptul minunați, fiind o reală plăcere să joc în fața acestora. Revin după aproape patru ani cu o mai multă experiență, dată de titlurile pe care le-am câștigat în această perioadă, și sper să insuflu mentalitatea de învingător și în jocul echipei sibiene. România a reprezentat primul meu contract în baschetul european, astfel că mă simt minunat să revin aici, unde mi-am început cariera. Promit că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a câștiga fiecare meci cu CSU Sibiu”, susține Michael Harrison pentru Turnul Sfatului.

În ultimul sezon Harrison a jucat pentru Apoel Cipru și avut medii de 7,3 puncte marcate și 5,1 recuperări.

Michael Harrison s-a născut în Miami și a locuit acolo, împreună cu părinții și cu cele trei surori ale sale, până în 1992, când uraganul Andrew a lovit acea zonă a Statelor Unite. Iar după accident s-a mutat în California, cu mama și surorile sale, în timp ce tatăl său a rămas în Florida. Pentru a se întreține singur, a decis să-și formeze o carieră în baschet. Bunica sa a fost fanul lui numărul 1: când a decis să renunțe la baschet, bunica sa a fost singura persoană care a avut încredere în el și a insistat să se întoarcă, să facă ceea ce iubește cel mai mult. Aceasta plătindu-i chiar și câteva tabere, pentru ca “Big Mike” să-și îmbunătățească jocul.

Harrison este tipul de jucător care mereu dă 100% la echipa la care se află. Atașamentul pentru echipa sibiană, pe lângă cel arătat pe parchet, a mai fost scos în prim plan, în momentul în care a primit o ofertă de la fosta sa echipă din Noua Zeelandă, ofertă pe care a refuzat-o, deoarece era o piesă importantă din angrenajul echipei antrenate, în acea vreme, de Peter Schommers.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus