Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Ce spune “Big Mike”, despre revenirea la CSU: “Mereu m-am simțit minunat aici. Iubesc fanii acestei echipe”

Ce spune “Big Mike”, despre revenirea la CSU: “Mereu m-am simțit minunat aici. Iubesc fanii acestei echipe”

Michael Harrison este ultimul transfer anunțat de CSU Sibiu, înaintea începerii sezonului 2015-2016.

“Big Mike”, care s-a întors la CSU Sibiu după patru ani, a făcut primele declarații despre revenirea la gruparea la care a mai jucat în sezoanele 2008-2009 și 2010-2011. Jucătorul american de 31 de ani s-a alăturat echipei lui Dan Fleșeriu, după ce a jucat ultimele sezoane în Cipru și Noua Zeelandă.

“Sunt extrem de bucuros să revin la Sibiu, la fosta mea echipă. Aici există un baschet cu tradiție, iar fanii sunt de-a dreptul minunați, fiind o reală plăcere să joc în fața acestora. Revin după aproape patru ani cu o mai multă experiență, dată de titlurile pe care le-am câștigat în această perioadă, și sper să insuflu mentalitatea de învingător și în jocul echipei sibiene. România a reprezentat primul meu contract în baschetul european, astfel că mă simt minunat să revin aici, unde mi-am început cariera. Promit că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a câștiga fiecare meci cu CSU Sibiu”, susține Michael Harrison pentru Turnul Sfatului.

În ultimul sezon Harrison a jucat pentru Apoel Cipru și avut medii de 7,3 puncte marcate și 5,1 recuperări.

Michael Harrison s-a născut în Miami și a locuit acolo, împreună cu părinții și cu cele trei surori ale sale, până în 1992, când uraganul Andrew a lovit acea zonă a Statelor Unite. Iar după accident s-a mutat în California, cu mama și surorile sale, în timp ce tatăl său a rămas în Florida. Pentru a se întreține singur, a decis să-și formeze o carieră în baschet. Bunica sa a fost fanul lui numărul 1: când a decis să renunțe la baschet, bunica sa a fost singura persoană care a avut încredere în el și a insistat să se întoarcă, să facă ceea ce iubește cel mai mult. Aceasta plătindu-i chiar și câteva tabere, pentru ca “Big Mike” să-și îmbunătățească jocul.

Harrison este tipul de jucător care mereu dă 100% la echipa la care se află. Atașamentul pentru echipa sibiană, pe lângă cel arătat pe parchet, a mai fost scos în prim plan, în momentul în care a primit o ofertă de la fosta sa echipă din Noua Zeelandă, ofertă pe care a refuzat-o, deoarece era o piesă importantă din angrenajul echipei antrenate, în acea vreme, de Peter Schommers.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus