Marţi,
24.11.2020
Ceata
Acum
0°C

Tinerii liberalii despre politica din mediul rural: Oamenii sunt influenţaţi de cei care vorbesc mai mult

21 Septembrie 2015 16:58

Tinerii liberalii despre politica din mediul rural: Oamenii sunt influenţaţi de cei care vorbesc mai mult

 

Liderii Biroului Executiv Naţional a Tineretului Național Liberal din mediul rural, organizație condusă de sibianul Filip Botezatu, s-au reunit la sfârșitul săptămânii trecute la Brașov, pentru a discuta despre anul electoral 2016. Concluziile: mai mulți tineri pe listele alegerilor locale din comune și mai multă activitate politică la sate, acolo unde oamenii pleacă urechea la cei care vorbesc mult. „Cât de important este să fim decisivi în alegerile electorale din 2016, acum fiind timpul pentru o implicare mult mai activă din partea noastră, a tinerilor, îndeosebi în comunităţile rurale, acolo unde informaţiile transmise nu sunt cele mai corecte, iar oamenii au tendinţa să fie mult mai influenţaţi de cei care «vorbesc mai mult». Pe ei trebuie să îi convingem că suntem viitorul şi că a venit momentul să redăm României, prin experienţa şi calificările ce ne recomandă, schimbarea în bine!”, a declarat copreşedintele TNL, Costel Alexe.

Vlad Vasiu, preşedinte executiv TNL România a vorbit și el despre creșterea rolului tinerilor în politica din mediul rural. “Existenţa şi dezvoltarea acestei organizaţii, din cadrul Tineretului Naţional Liberal, este foarte importantă pentru PNL. Scopul organizaţiei fiind acela de a creşte implicarea tinerilor din mediul rural în viaţa politică şi civică a ţării, dar şi de a furniza idei şi soluţii pentru dezvoltarea  zonei rurale”, a declarat Vlad Vasiu.

În cadrul discuţiilor,  Filip Botezatu- preşedintele TNL Rural a insistat asupra nevoii de dezvoltare precum şi a importanţei  acestei organizaţii de tineret, ”care în contextul alegerilor locale din anul 2016, trebuie să identifice, să pregătească şi să promoveze o serie de candidaţi tineri cu care să ţintească ocuparea poziţiilor de consilier local, şi unde este posibil,  de primar  în mediul rural. Acesta a mai subliniat că tinerii, uniţi de un ideal şi un crez comun, cu ocazia alegerilor prezidenţiale din 2014, au demonstrat că sunt o forţă, care cu siguranţă poate da un suflu nou în special comunităţilor rurale din România”.

Foto: facebook

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus