Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Străzile Mirăslău și Doinei, închise circulației: intră în lucrări de modernizare

Străzile Mirăslău și Doinei, închise circulației: intră în lucrări de modernizare

Strada Mirăslău va fi închisă pe jumătate, iar strada Doinei – complet, de luni 28 septembrie, anunță reprezentanții administrației locale. Potrivit lor, pe cele două străzi vor fi reabilitate rețelele de apă și canalizare, lucrări urmate de refacerea carosabilului și a trotuarelor. Reabilitarea străzii Mirăslău este programată a fi finalizată în cursul anului viitor, pentru anul în curs strada intrând în lucru doar pe jumătate. ”Până la sfârșitul acestui an constructorul va realiza lucrările pe primul tronson, cel dintre bulevardul Vasile Milea şi strada Hipodromului. Porţiunea dintre strada Hipodromului şi Aleea Biruinţei va fi reabilitată în primăvara anului viitor”, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Sibiu. Valoarea lucrărilor prevăzută în contractul semnat cu Terra Building este de 913.000 de lei. În ceea ce privește strada Doinei (foto principală), aceasta va fi închisă complet de luni, 28 septembrie. ”Împreună cu strada Frezorilor, strada Doinei face parte dintr-un pachet de străzi de pământ pentru care Primăria Sibiu a contractat la începutul lunii septembrie lucrări în valoare totală de 3,4 milioane lei (pentru ambele străzi)”. Termenul de finalizare a lucrărilor pe Doinei nu a fost anunțat.

strada miraslau

Strada Mirăslău

Foto: Google Street View

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus