Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

ACTUALIZARE Accident la Săliște. Și pasagera din dreapta a murit

ACTUALIZARE Accident la Săliște. Și pasagera din dreapta a murit

ACTUALIZARE 29 sept - Femeia care a ajuns la spital în urma accidentului de pe DN1 a decedat sub privirile medicilor.

"Pacienta de 84 de ani, din accidentul rutier de la Săliște, a decedat în cursul după-amiezii de ieri, urmare a unui stop cardio–respirator neresuscitabil. În pofida eforturilor medicilor, din păcate femeia nu a mai putut fi salvată", transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Decebal Todăriță.

ACTUALIZARE ora 16:14

Femeia rănită grav în accident rămâne internată la Spitalul Județean, starea ei fiind în continuare una destul de gravă.

”La Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU Sibiu a fost o pacienta de 84 de ani, care este politraumatizată, prezintă traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic, multiple fracturi. Pacienta este conştientă dar instabilă hemodinamic şi în continuare suspusă unor investigaţii de specialitate, întrucât nu a ieşit din sfera de pericol. Cu siguranţă femeia va rămâne internată”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu.

ACTUALIZARE:

Un echipaj de la descarcerare și trei echipaje SMURD intervin pentru salvarea unor pasageri ai autovehiculelor implicate în accident. Până acum se știe doar că un șofer în vârstă de 74 de ani a decedat, iar pasagera din aceeași mașină este grav rănită. Polițiștii aflați la fața locului spun că accidentul s-a petrecut din cauza șoferului care a decedat. Acesta a intrat prea tare într-o curbă și a acroșat o autoutilitară ce venea din sens opus. În urma impactului mașina a fost proiectată în șanț.

Acesta este al treilea accident pe DN 1 petrecut în această zonă după închiderea tronsonului de autostradă Săliște - Cunța.

Știrea inițială:

Două mașini s-au ciocnit în această după-amiază la Săliște, pe DN 1, două persoane fiind rănite în urma accidentului. Posibila cauză a accidentului este viteza prea mare și carosabilul umed. Se poate circula pe ambele sensuri, polițiștii asigură fluența traficului.

Foto: Facebook/Niku Dnd

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus