Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Adjunctul magazinului din Brașov, numit șeful Hornbach Sibiu

Adjunctul magazinului din Brașov, numit șeful Hornbach Sibiu

János Máté, cel care a condus magazinul Hornbach din Brașov din poziția de director adjunct, și-a cerut transferul la Sibiu, unde retailerul german din domeniul bricolajului va deschide noul magazin pe 14 octombrie. Conducerea din România a Hornbach a decis, mai apoi, ca János Máté să fie directorul magazinului din Sibiu. ”Înainte de a deschide un nou magazin, se realizează o comunicare internă prin care angajaţii sunt informaţi că îşi pot depune cerere de transfer sau chiar candidatura pentru a promova pe o altă funcţie în noua locaţie. De altfel, acesta este şi cazul directorului de magazin din locaţia din Sibiu, János Máté. Acesta a fost, până în acest moment, director adjunct în magazinul nostru din Braşov”, arată Mugurel-Horia Rusu (foto), director general al Hornbach România, într-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului. Potrivit lui Rusu, în acest prezent se desfășoară și școlarizările angajaților noului magazin din Sibiu. ”Şcolarizările pentru personalul magazinului din Sibiu sunt, în acest moment, în plină desfăşurare şi vizăm ca toţi cei 100 de angajaţi să deprindă, până la deschidere, toate abilităţile de care au nevoie pentru a satisface nevoile clienţilor”. Magazinul din Sibiu va fi al șaselea pe care Hornbach îl deschide în România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Bsi_Hermannstadt

Acum 8 ani

Nevoile clientilor se refera in primul rand la preturi competitive, de bun simt -de multe ori astea se obtin prin contractarea furnizorilor locali. Iar daca vor avea preturi mari, atunci evident nevoile clientilor se vor reflecta in inchiderea magazinului cu tot personalul scolarizat. Succes!
Raspunde

client

Acum 8 ani

Ești un foarte bun specialist în vânzări. Te rog să-mi enumeri producătorii locali de plăci ceramice, de fitinguri, materiale pentru învelitori, materiale de construcție etc. Toți băgătorii de seamă se sau mari specialiști. Auzi, nevoile clienților =una singură, adică prețul... Din ce cărți citezi??? De șeptic??
Raspunde

Jean

Acum 8 ani

Sunt sibian , client fidel al magazinuli Hornbach din Brasov , pentru competenta si solicitudinea vanzatorilor , diversitatea sortimentelor si uneori pentru pret. Sper ca bunele obiceiuri sa se regaseasca si in noul magazin din Sibiu.
Raspunde

Odin

Acum 8 ani

Tot vorbiti de pret, cand de fapt trebuie avut in vedere raportul calitate pret. Pretul mic nu inseamna automat si un produs competitiv.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus