Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Musicalul „Sunetul Muzicii” – sold-out!

Musicalul „Sunetul Muzicii” – sold-out!

Musicalul “Sunetul muzicii” (Sound of music) pus în scenă de Corul şi ansamblul de balet al Operei Naţionale Române Cluj-Napoca alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va fi văzut, în prima zi din octombrie, de peste 700 de iubitori ai muzicii după ce toate biletele puse în vânzare pentru acest spectacol au fost epuizate.

„Faima neegalată a unui musical de pe Broadway a facut ca acesta fie montat, aproape simultan, de colectivele a două Opere din România (în Cluj-Napoca, în 2014 şi în Iaşi, în 2015), ambele în regia Mihaelei Bogdan. După ce s-a jucat peste tot în lume, „Sunetul muzicii” a fost transpus pe peliculă (1965) de regizorul Robert Wise. Filmul, în care au jucat Julie Andrews și Christopher Plummer, a câștigat cinci premii Oscar și două Globuri de Aur” a declarat Roxana Pepelea, consultant artistic al Filarmonicii de Stat Sibiu.

„Un reper clasic al genului, musical-ul „Sunetul Muzicii” aduce la rampă nu doar o lume plină de energie și ritm, ci și o adevărată lecție de viață pentru toate vârstele – o lecție despre credință, inocență și loialitate”, a adăugat Mihaela Bogdan – regizorul spectacolului.

Următorul eveniment din programul Sibiu Opera Festival este spectacolul de operă Turandot” de Giacomo Puccini, realizat împreună cu soliştii, corul, orchestra şi ansamblul de balet al Operei Naţionale Române Timişoara.

Biletele pentru proiectul Sibiu Opera Festival s-au pus în vânzare online pe www.bilet.ro şi la Casa de bilete a Sălii Thalia, de luni până joi între orele 12-16.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus