Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Blue Air mai introduce o cursă aeriană la Sibiu, pe o rută existentă

Blue Air mai introduce o cursă aeriană la Sibiu, pe o rută existentă

Din același martie 2016, de când Blue Air va deschide o rută nouă Sibiu – Köln Bonn, reprezentanții companiei cu acționariat autohton au decis să crească frecvența zborurilor către Stuttgart. Potrivit reprezentanților Aeroportului internațional Sibiu, din ultima săptămână a lunii martie 2016, numărul curselor care vor lega Sibiul de Stuttgart crește la patru: lunea, miercurea, vinerea și duminica, această din urmă zi fiind adăugată în urma creșterii frecvenței. Germania este țara cu cele mai multe legături aeriene cu Sibiul, compania Lufthansa operând în fiecare zi a săptămânii câte două curse pe ruta Sibiu – München (una dimineața, la 06:10, iar cea de-a doua, după-amiaza, la 18:00). În afară de München (înspre care mai operează zboruri zilnice, mai puțin duminica, și cei de la Tarom) și Stuttgart, Sibiul mai este legat de Dortmund, prin cele trei curse săptămânale ale Wizz Air (marțea, joia și sâmbăta).

Foto: Aeroportul Internațional Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ion Traseu

Acum 8 ani

De la anul o sa crestem numarul de curse de pe aeroportul Sibiu. Vom avea trei carute care pleaca din fata aeroportului pana la Mohu cu escala la Multiplex si la Piata Cibin.
Raspunde

Solomon

Acum 8 ani

Orice zbor de la sau la Sibiu este binevenit!Blue Air-ul a mai avut zboruri din Sibiu la Koln si la Madrid.Ne-am straduit din rasputeri sa-i alungam din Sibiu si am reusit!S-au dus la Bacau;acum Bacaul are zboruri low-cost cu Anglia,Irlanda,Spania,Franta,Italia si Belgia(Zaventem!!!)Este mare pacat ca aeroportul Sibiu sa fie mai mult gol dupa o investitie asa de mare! Mai ales ca nu se vor concura niciodata cu cei cu bani multi care vor zbura tot cu Lufthansa,Austrian Airlines sau Tarom!
Raspunde

Emigrant

Acum 8 ani

Nu I-a alungat nimeni. Au mai multi clienti in zona respective. E foamete mare pe acolo , Din zona aceasta se pleaca mai mult inspre Germanica si England.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus