Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Cristi Pustai a semnat cu o echipă din Liga I, care a jucat în Europa League

Cristi Pustai a semnat cu o echipă din Liga I, care a jucat în Europa League

Cristian Pustai, fostul antrenor al Gazului, şi-a găsit angajament în Liga I, după aproape şase luni de la despărţirea de Rapid.

Medieşeanul va antrena FC Botoşani, formaţie care a jucat, anul acesta, în preliminariile Europa League.

"Cristi Pustai este noul antrenor al FC Botoşani. Am negociat cu el astăzi (n.r. - joi), la Bucureşti, şi va prelua echipa. Înţelegerea cu el este valabilă până la sfârşitul acestui campionat, cu drept de prelungire", a spus Şfaiţer, pentru Mediafax.

Oficialul formaţiei botoşănene a mai precizat că Pustai va debuta duminică: "Iniţial, vorbisem ca el să vină la Botoşani să vadă meciul cu Târgu Mureş şi să stea pe bancă de la partida cu CSU Craiova. El este acum pe drum, vine spre Botoşani. Mâine (n.r. - vineri) va conduce antrenamentul, iar duminică va debuta pe bancă în meciul cu ASA Târgu Mureş. Va pregăti acest meci împreună cu staful nostru, urmând ca după să definitivăm şi staful cu care el va lucra la Botoşani".

Cristi Pustai a antrenat formaţia Gaz Metan Mediaş timp de şase ani, între 2007 şi 2013.

foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus