Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Magazin de bricolaj, cu pești vii înăuntru. Hornbach aduce peste 4.000 de peşti la Sibiu

Magazin de bricolaj, cu pești vii înăuntru. Hornbach aduce peste 4.000 de peşti la Sibiu

Cel mai nou magazin de bricolaj din Sibiu va avea și o zonă pe care concurența nu a dezvoltat-o, până acum: zoo și acvariastică. Responsabilii magazinului promit că sibienii vor găsi, încă din prima zi, peste 4.000 de pești în acvariile din magazin. Iubitorii de acvaristică vor avea de ales dintre 150 de specii, de la peştişori de 1,5 cm, la specii de 22 de cm. În zona Zoo va mai putea fi găsit şi un număr mare de produse pentru câini, pisici, păsări şi rozătoare.

Noua locaţie din Sibiu va fi amenajată cu peste 30 de acvarii, ce însumează peste 18.000 de litri de apă şi oferă clienţilor nu doar o varietate de peşti, ci şi de plante şi accesorii. „Ne-am dorit să oferim şi sibienilor iubitori de animale aceeaşi experienţă din toate magazinele Hornbach şi, astfel, am amenajat o zonă specială de Acvaristică şi ZOO pe o suprafaţă de 530 metri pătraţi. De altfel, magazinele noastre sunt singurele din segmentul pe care activăm, cel de bricolaj, ce oferă o gamă variată de astfel de produse, având standarde ridicate în acest sens”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Parte a 150 de specii diferite, peştii de la Hornbach sunt ideali atât pentru acvarii mici, cât şi pentru acvarii de mari dimensiuni. Astfel, clienţii vor putea cumpăra de la peşti de dimensiuni foarte mici, de 1,5-2 cm, cum sunt cei din specia Paracheirodon Innesi Neon, până la peşti foarte mari, de 22 cm, precum cei aparţinând speciei Koi din Japonia. Mai mult decât atât, în zona de Acvaristică din noul magazin din Sibiu pot fi găsite şi broscuţe, raci și melci.

Pasionaţii de acvaristică pot găsi şi acvarii pentru plante şi animale acvatice de dimensiuni diverse, care pornesc de la 12 litri şi pot ajunge până la 240 litri. Se pot, de asemenea, comanda şi acvarii pe dimensiuni speciale.

Sortimentul magazinului Hornbach din Sibiu pe segmentul de Acvaristică este completat şi de peste 300 de produse de hrană şi medicamente pentru peşti, mai mult de 200 de specii de plante acvatice, inclusiv plante de iaz, cât şi de accesorii şi decoraţiuni pentru acvarii, precum folii autocolante, pietre, roci, rădăcini decorative, obiecte de fundal şi decorative.

Zona de acvaristică şi cea de ZOO a magazinului Hornbach din Sibiu face parte din suprafaţa de 2.700 mp alocaţi spaţiului de grădină, în timp ce întregul magazin va avea o suprafaţă totală de cca. 12.000 de metri pătraţi.

Magazinul din Sibiu se deschide în 14 octombrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus