Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Paznicii de autostradă, reactivați după accidentul tânărului din Giurgiu

Paznicii de autostradă, reactivați după accidentul tânărului din Giurgiu

Intrările dinspre Săliște și Cunța pe autostrada Sibiu-Orăștie au fost securizate în plus, după accidentul în care un tânăr de 25 de ani din Giurgiu a pătrtuns pe secțiunea închisă și a rămas blocat între două basculante.

În cele două puncte-cheie au fost montate balize suplimentare din beton, pe lângă cele din plastic și pe lângă semnalizatoarele deja existente. Au fost angajați și paznici, așa că au reapărut gheretele încălzite pe autostradă. Oamenii au mai lucrat la paza autostrăzii și când aici era încă șantier, însă după deschiderea traficului, au rămas în șomaj. Acum, paznicii speră să aibă cât mai mult de lucru, spre deosebire de șoferi, care speră ca autostrada să fie redată în folosință în cel mai scurt timp.

Măsura de pază suplimentară a fost luată după ce, săptămâna trecută, un tânăr din Giurgiu a pătruns în zona închisă, cu viteză foarte mare. Tânărul a rămas blocat între două camioane, însă muncitorii spun că a avut noroc, pentru că se putea opri, altfel, în groapa de peste 10 metri adâncime, săpată în fundația autostrăzii.

accident-autostrada-6-700x420

Șoferul a primit 630 de lei amendă de la polițiști pentru că a intrat pe un drum închis temporar, iar permisul i-a fost suspendat pe o perioadă de 60 de zile.

Mai multe despre accidentul tânărului, AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus