Sâmbătă,
05.12.2020
Parțial Noros
Acum
13°C

Vrei să te angajezi? Alege unul dintre cele aproape 500 de posturi disponibile în județ

14 Octombrie 2015 16:28

Vrei să te angajezi? Alege unul dintre cele aproape 500 de posturi disponibile în județ

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunță că în luna octombrie oferta angajatorilor sibieni este mai generoasă decât de obicei, aceștia punând la dispoziția sibienilor care vor să se angajeze, 496 de posturi vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (300), Mediaș (105), Dumbrăveni (66) și Agnita (24).

”Din totalul locurilor de muncă, 67 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, administrator financiar, consilier juridic, dispecer, inginer mecanic, inginer electronist transporturi, telecomunicații, inginer textile, manager al sistemelor de management al calității, manager proiect, prezentator radio, programator, proiectant sisteme informatice, recepționer hotel, redactor, şef oficiu juridic, specialist îmbunătăţire procese. Restul de 429 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Foto

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus