Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

TIR răsturnat de vânt pe Hula Bradului. De două ori

TIR răsturnat de vânt pe Hula Bradului. De două ori

Traficul spre Brașov s-a desfășurat cu dificultate în această noapte, din cauza unui TIR care s-a răsturnat pe șosea. Șoferul de 35 de ani, din Vâlcea, circula cu viteză prea mare, spun polițiștii, iar la un momentdat, o rafală puternică a destabilizat autocamionul și acesta s-a răsturnat în șanț, însă cabina a rămas imobilă pe șosea.

Sensul Brașov-Sibiu, în zona coborârii spre Veștem, a fost blocat aproximativ două ore. Șoferul nu a fost rănit.

Echipajele de intervenție au reușit să repună TIR-ul pe roți, iar șoferul și-a reluat ruta spre Vâlcea. După doar câțiva metri, TIR-ul a fost din nou răsturnat de vânt.

Județul Sibiu se află, de ieri, sub cod galben de vânt puternic. Meteorologii au prelungit avertizarea de mai multe ori, iar ultima alertă este valabilă până vineri dimineața. Potrivit Centrului Meteo, vântul bate cu 50 km/h, dar poate ajunge, în rafale, și la 70 km/h.

foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Radu

Acum 8 ani

Asadar,prima data s-a rasturnat din cauza vitezei prea mari.Dar a doua oara de ce s-a mai rasturnat,din cauza vitezei prea mici?
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

..ma indoiesc ca a fost un cap tractor cu semiremorca.Pt a dobori un asemenea asamblu e nevoie de un vant fff puternic.Mai mult ca sigur viteza ceva mai mare in curbe si putin ajutor de la natura sa intamplat necazul
Raspunde

tarzan

Acum 8 ani

Iar fotografia e de pe Hula Bradului din Saliste ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus