Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Derby-ul Ardealului, decis în ultimele secvenţe. CSU a pierdut cu U BT Cluj-Napoca la o posesie, după un final de meci electrizant

Derby-ul Ardealului, decis în ultimele secvenţe. CSU a pierdut cu U BT Cluj-Napoca la o posesie, după un final de meci electrizant

CSU Sibiu a fost înfrântă de U BT Cluj-Napoca, în derby-ul Ardealului, după o partidă extrem de echilibrată.

Câştigătoarea s-a decis abia în ultimele secvenţe ale meciului, când Adamovic a tranformat două aruncări libere, stabilind scorul final de 77-74 în favoarea clujenilor. Octavian Popa Calotă, cu două aruncări de trei puncte, la 71-67 şi la 75-71 în favoarea clujenilor, le-a dat speranţe de victorie sibienilor, însă trupa lui Marcel Ţenter a gestionat fără cusur avantajul posesiei.

Meciul s-a jucat în Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Kevin Hardy 18p, Boris Lalovic 14p, Octavian Popa Calotă 10p, Will Paul 9p, Michael Harrison 8p, Lawrence Gilbert 6p, Marek Klassen 5p, Georgian Păun 4p.

cats

cats1fani csu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus