Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Turcan: Nu mai cer demisia lui Ponta! Să plătească pentru demolarea autostrăzii Sibiu-Orăştie!

Turcan: Nu mai cer demisia lui Ponta! Să plătească pentru demolarea autostrăzii Sibiu-Orăştie!

Deputatul PNL Raluca Turcan îl face responsabil pe premierul Victor Ponta de închiderea porțiunii de autostradă Săliște – Cunța și anunță că nu-i mai cere demisia, așa cum a făcut-o până acum, ci susține că ar trebui să achite 300 de milioane de euro. ”Cu două zile înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezideţiale Ponta a tăiat panglici, şi-a făcut Selfie-uri şi a mers în inspecţie pe autostradă. Astăzi, la fel ca atunci, spun foarte clar: premierul Ponta este iresponsabil! Tocmai de aceea autorităţile statului trebuie să-l tragă la răspundere, să plătească pentru paguba creată. Nu sunt românii datori să achite 300 de milioane de euro pentru faptul că Victor Ponta a grăbit, în mod nejustificat, inaugurarea unei autostrăzi la care nu erau finalizate lucrările de construcţie şi consolidare! Dacă şi-a asumat recepţia, să-şi asume şi responsabilitatea! Dacă nu am fi atras atenţia asupra problemelor de pe acest tronson, costul s-ar fi calculat şi în vieţi omeneşti, nu doar în milioane de euro”, susține Turcan. PNL susţine crearea unei comisii de anchetă în Parlament pentru investigarea cauzelor care au dus la închiderea acestei porțiuni de autostradă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

vasiladi

Acum 6 ani

iarasi vorbeste fata mare de turcan
Raspunde

Zorro

Acum 6 ani

De acord Raluca draga, insa tot prostimea o sa plateasca pagubele facute de toti politicienii de orice culoare politica. Mie mi-e prea putin ce cereti: Toti politicienii care au fost prinsi si gasiti vinovati sa plateasca tot prejudiciul inapoi, altfel furam toti si cind iesim pastram banii. De acord? Un plan, un program aveti ca sa stim de ce sa votam cu voi? Coana draga, a-mi pare rau, slab, foarte slab va prezentati! Nu esti draga de ieri in politica, te vad in presa de ceva timp, si daca vii dupa atita timp doar cu nu mai cer demisia lui Ponta, si sa plateasca, ar fi cazul sa te iei de mina cu el si sa va duceti amindoi. Esti doar un papagal, dar nu politician. A-mi pare rau!
Raspunde

@zoro

Acum 6 ani

Pe la scoala cand mai dai? Ca plange gramatica cum o schingiuiesti. Iar de votat, fa-ne tuturor un bine si stai acasa in ziua votului, ca risti s-o votezi pe coana din poza si nu e bine domnule zoro, nu e bine.
Raspunde

Zorro

Acum 6 ani

O sa merg la vot atunci cind Sibiul sau Romania va avea un politician care o sa-mi reprezinte interesele mele si nu va striga dor "jos x sau y" , "nu demisie-sa plateasca". Tu rizi de gramatica mea? N-ai decit! Cind vei stii o limba straina cum stiu eu romaneste, atunci sa comentezi. La nivelul cum stiu romaneste "agramat" mai vorbesc si scriu englezeste, frantuzeste si ruseste. Limba materna este germana. Sunt convinsa ca sunt romani care vorbesc si scriu mai prost decit mine in limba lor materna. Vrei doar sa ma faci ridicol. Ridicola este Raluca Turcan, fiindca-i incapabila.
Raspunde

Zorro

Acum 6 ani

Vezi ca Zorro intotdeauna s-a scris cu 2 de "r".
Raspunde

nicolae

Acum 6 ani

dar plcarea ta din politica si din Sibiu spre paiurile natale cind o ceri ?
Raspunde

adi3

Acum 6 ani

poza de bordel cu o sefa de bordel,blonda etc seamana cu eba,nutzi,ritzi,vass si fosta miss romania sefa camerei dep-utatior din guvernul pdl-boc acual neopnl midra esti blonda draghe!
Raspunde

wwww

Acum 6 ani

Cu niste solutii nu vii ,blonda fara creier? tot bati din gura aia spurcata de soldoveanca ,nu ti-e rusine sa mai stai pe la Sibiu si sa ne faci de ras?...mars in Moldova!!!
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Ce dor le era ăstora de TS de articolele bine plătite ale pupezei blonde...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus