Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Cursuri gratuite pentru elevii care se pregătesc pentru Bac sau Evaluarea națională

Cursuri gratuite pentru elevii care se pregătesc pentru Bac sau Evaluarea națională

Elevii sibieni care doresc să se pregătească suplimentar pentru examenele de bacalaureat și admitere la facultate, la matematică, au șansa de a învăța, gratuit, de la profesori ai Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Începând din 24 octombrie, cinci cadre universitare ale Facultății de Inginerie vor începe cursurile de pregatire cu elevi din toți cei patru ani de liceu. Vor fi 20 de ședinte, sâmbăta, între orele 9:00-12:00, iar cursurile se vor desfășura în Aula IE 101 a Facultății de Inginerie.

”La pregătire pot participa nu doar elevi din clasele a XI-a și a XII-a, ci și din a IX-a și a X-a, pentru că orele sunt structurate să acopere materia din toți cei patru ani. Participarea la aceste cursuri de pregătire este gratuită și nu implică absolut niciun angajament al elevilor, nici măcar prezența nu este obligatore la toate cursurile. Există un calendar al pregătirilor și fiecare elev poate să vină la cursul care îl intereseaza”, a declarat conf. dr. ing. Lizeta Popescu.
Numărul maxim de elevi care pot participa este de 72.
”Sâmbătă începem pregătirea la matematică, dar sperăm ca în curând să facem același lucru și la informatică”, a adăugat conf. dr. ing. Lizeta Popescu.
Inițiativa profesorilor Faculății de Inginerie se află la l treilea an consecutiv și este o acțiune de sprijinire a tinerilor care doresc să își consolideze cunoștințele înaintea examenelor de bacalaureat și, mai apoi, admitere la facultate.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus