Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Vâlcean prins pe Iorga la volanul unei mașini neînmatriculate

Vâlcean prins pe Iorga la volanul unei mașini neînmatriculate

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au identificat ieri în trafic un șofer, în vârstă de 41 de ani și domiciliat în județul Vâlcea, care conducea pe strada Nicolae Iorga o mașină neînmatriculată.

”Pe str. N. Iorga, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un conducător auto (41 de ani, domiciliat în județul Vâlcea), stabilind faptul că mașina condusă de acesta este neînmatriculată”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației, respectiv punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 alin. 1 din Codul Penal.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Un cititor

Acum 8 ani

Are cumva BeMEWeu cu toba sport? :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus