Luni,
06.12.2021
Innorat
Acum
7°C

Viceprimar pe două roți

Viceprimar pe două roți

Deși are la dispoziție un Audi Q7 și un BMW 318, viceprimarul Virgil Popa susține că renunță la mașini și preferă să meargă seara cu bicicleta. Surprins prin oraș pe un mountain bike, Virgil Popa a declarat că are bicicletă de ceva ani și nu se ferește să o folosească. ”E mult mai practic așa. Am bicicleta asta de 15 ani”, a spus Virgil Popa.

În municipiul Sibiu sunt peste 60 de kilometri de piste de bicicletă. Proiectul de amenajare a pistelor pentru biciclete a demarat în anul 2007, când a fost trasat primul kilometru prin Parcul Sub Arini.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Ovidiu

Acum 6 ani

Ce reclama frumoasa! :))) De unde are el un Q7 si un bemveu!?!? Din salariul de viceprimar de 1700 de lei pe luna!? Sa dim seriosi.
Raspunde

@Ovidiu

Acum 6 ani

Probabil faci parte din valul moldovenesc sau oltenesc al sibiului. Omu are afecere in constructii de prin 90 (prieten cu Maricuta). Functia la primarie este asa de hobby!
Raspunde

Marduk

Acum 6 ani

Ovidiu....vei avea si tu...din Gramatica!
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

EXCELENTA IDEE!! Cu siguranta asa o sa vada toata mizeria din oras...poate se intampla ceva!!! Poate o sa vada ca jumatate din becurile din parcul Sub Arin sunt arse, poate o sa vada ca este nevoie de iluminat public la podul pe sub care trece pista de biciclete, poate o sa vada balustrada podului din parcul Sub Arin n-a fost reparata pana la capat, etc. etc. SI POATE SE REZOLVA CEVA!!!
Raspunde

...

Acum 6 ani

Mie imi place cum ii sade in poza langa abuzul urbanistic numit Golden Tulip, girat "spiritual" de toata conducerea primariei, imi place in ce hal de inghesuiala urbanistica este ingusta strada a Justitiei (la doi pasi de Tulip este un adevarat bloc inghesuit intre case) si mai ales imi place cladirea tip bloc intre case de la intersectia Victoriei cu Rennes (stiti cumva cine este implicat direct in construirea ei?) la care tot voi cei din varful primariei ati dat gir fara pic de viziune pentru dezvoltarea armonioasa a orasului asta care v-a propulsat acolo unde sunteti acum. Mi-ar fi rusine sa pozez in mare "biciclist de duminica seara" cand orasul asta se sufoca sub deciziile voastre care au avut o singura perspectiva: banul in buzunarul propriu...
Raspunde

Anca

Acum 6 ani

il invitam sa circule si cu autobuzul, sa vada conditiile in care circulam zi de zi.
Raspunde

M

Acum 6 ani

Începe campania electorala
Raspunde

NICOLAE

Acum 6 ani

de ce nu scrieti si unde face c-ca domnule Alin BRATU?
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

daca dupa 15 ani bicicleta arata ca noua, asta arata cat de mult o foloseste. dar da bine la prostime sa vada ca e deal lor. articol din categoria pregatim campania electorala. unul pe saptamana din cadrul PNL.
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Nu vad io bine? Asta mere sara fara lumini? Aaa, e viceee....
Raspunde

vasiladi

Acum 6 ani

aricol scris pintru campanie electorala
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus