Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Se anunţă scor fluviu. HC Sibiu primește vizita echipei cu opt înfrângeri din opt meciuri

Se anunţă scor fluviu. HC Sibiu primește vizita echipei cu opt înfrângeri din opt meciuri

HC Sibiu va întâlni, pe teren propriu, formaţia CNE Sighișoara, în etapa cu numărul 9 a Diviziei A – seria B.

Sibienii sunt neînvinși în Sala “Transilvania” (2 victorii și 1 egal) și își doresc să continue șirul rezultatelor pozitive. Din păcate pentru trupa antrenată de Matei Damian și Ștefan Niculae, situaţia din deplasare, în care HC Sibiu nu a reușit să obţină nicio victorie din cele patru meciuri disputate,  îi trimite pe sibieni abia pe poziţia a 10-a.

Partida contra sighișorenilor pare una extrem de accesibilă, ţinând cont că aceștia au numai înfrângeri în campionat (8 eșecuri), fiind astfel “lanterna roșie”.

Jocul cu Sighişoara era iniţial programat în 15 noiembrie, dar lotul naţional de juniori al României participă în acea perioadă la un turneu internaţional, şi de la CNE Sighişoara sunt foarte mulţi componenţi ai acestui lot. Este un joc în care suntem teoretic favoriţi. După clasament, cel puţin, dar trebuie să tratăm jocul foarte serios, în teren sunt convins că cei de la Sighişoara o să facă tot posibilul să plece cu puncte. Noi venim după un meci pierdut şi un joc slab făcut în deplasare împotriva celor de la Universitatea Cluj şi avem mare nevoie de victorie, atât prin prisma clasamentului cât şi pentru moral. Sperăm să continuăm seria de rezultate pozitive obţinute pe teren propriu, în Sala Transilvania, şi să avem parte de acelaşi suport al publicului, ca şi până acum”, a declarat Matei Damian, antrenor HC Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Etapa trecută, HC Sibiu a stat, iar în urmă cu două etapa a fost învinsă pe terenul celor de la CS Universitatea Cluj, scor 25-32 (13-16.

Meciul dintre HC Sibiu și CNE Sighișoara va avea loc, luni, 2 noiembrie, ora 16:30, în Sala “Transilvania” Sibiu.

Foto: Facebook HC Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus