Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
25°C

Ambasadorul Austriei, în fața a 350 de sibieni: dorim să vă fim alături în dezvoltare

Ambasadorul Austriei, în fața a 350 de sibieni: dorim să vă fim alături în dezvoltare

Aproximativ 350 de persoane au participat la recepția organizată la Sibiu cu ocazia Zilei Naționale a Austriei, anunță reprezentanții Consulatului Austriei la Sibiu. Reprezentanți ai mediului de afaceri, ai administrației, ai societății civile, dar și ai landlerilor din această zonă (Cristian, Turnișor și Apoldu de Sus), cei 350 de invitați prezenți la Hotel Hilton au fost întâmpinați de ambasadorul Austriei la București, ES Gerhard Reiweger, însoțit de consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, și soția sa. De asemenea, sibienii invitați la recepție au fost întâmpinați și de atașatul comercial al Ambasadei Austriei la București, Rudolf Lukavsky. ”Este sărbătoarea tuturor austriecilor, și a celor care trăiesc în România. Sărbătorim și 20 de ani de la intrarea Austriei în Uniunea Europeană. Austria dorește să fie alături de dezvoltarea României. Îmi exprim mulțumirea și respectul și pentru toți reprezentanții României prezenți la această festivitate și mulțumesc consulului onorific pentru activitatea remarcabilă depusă aici”, a declarat ambasadorul în deschiderea recepției. Alături de autoritățile locale, la eveniment a participat și Judith Urban, consulul Germaniei la Sibiu.

???????????????????????????????????? Foto: Consulatul Austriei la Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus