Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Actualizare: Meciul dintre CSU Sibiu şi CS Energia Târgu Jiu se va juca, până la urmă

Actualizare: Meciul dintre CSU Sibiu şi CS Energia Târgu Jiu se va juca, până la urmă

Actualizare

Meciul dintre CSU Sibiu – CS Energia Targu Jiu se va juca, până la urmă, deşi preşedintele Federaţiei susţinea că “în cazul decretării doliului naţional toate meciurile vor fi amânate”.

“Am primit răspuns de la Federaţie şi meciul se va juca. Se va ţine un moment de reculegere şi jucătorii vor purta banderole negre”, au transmis oficialii lui CSU Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Partida dintre CSU Sibiu şi CS Energia Târgu Jiu, care era programată astăzi, de la ora 17:30, în Sala “Transilvania”, nu se va mai disputa şi i se va stabili o altă dată.

Guvernul a decretat doliu naţional pentru următoarele trei zile. "Am decretat zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie zile de doliu naţional pe teritoriul României", a precizat premierul Victor Ponta în şedinţa de Guvern.

În această situaţie, conform legii, nu se pot desfăşura activităţi culturale sau sportive.

Preşedintele Federaţiei de Baschet, Horia Păun, a declarat pentru GSP.RO că, în cazul în care se va decide doliu naţional, nu se va disputa nici un meci, la nici un nivel.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus