Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
5°C

Halloween-ul se sărbătorește la Sibiu cu „Labirintul Groazei”

Halloween-ul se sărbătorește la Sibiu cu „Labirintul Groazei”

Astăzi, de la orele 20:00 la Teatrul „Gong” se sărbătorește Halloween-ul cu spectacolul itinerant „Labirintul Groazei”.

„Labirintul Groazei este un proiect inedit, creat pentru a marca ziua de Halloween și are la bază un proiect atelier al actorilor de la Teatrul „Gong”. Evenimentul se constituie ca un traseu itinerant ce transformă foaierul teatrului, cabinele actorilor, holurile și cursivele dintre etaje, dar și intrarea în pod într-un labirint halucinant. Creat cu ajutorul unor instalații cu păpuși, actori la vedere, proiecții video și elemente de butaforie, noul spațiu al teatrului reprezintă o călătorie extrasenzorială la limita dintre viață și moarte. Călătorul este plimbat în culisele teatrului, urcă și coboară, pătrunde în spații de obicei neaccesibile publicului larg și experimentează o senzație puternică prin acumularea de sunete, umbre, șoapte, fragmente muzicale și peisaje modelate”, spun reprezentanții teatrului.

„Labirintul Groazei” este conceput de actorul Horațiu Dancu și este pus în scenă de Monica Baldea, Aurelia Călinescu, Stelian Cioara, Mircea Corcoveanu, Horațiu Dancu, Daniela Dragomir, Ramona Franț, Mihaela Grigoraș, Jenö Major, Gabriela Mitrea, Daniel Mitrea, Daniel Neagu, Claudiu Rusu, Sabina Oltean, Angela Paskuy, Diana Popa, Claudia Stuhler, Nicolae Suciu, Adrian Vlad și Patrick Voicu.

Intrarea publicului se face în grupuri de câte două persoane, la interval de 2 minute fiecare, între orele 20:00 și 22:00, doar pe bază de programare. Costul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

Acest spectacol este interzis celor sub 12 ani. Accesul femeilor însărcinate, persoanelor ce suferă de claustrofobie, epilepsie sau boli cardiace este, de asemenea, interzis, iar organizatorii pot limita accesul publicului în orice moment pe timpul desfășurării evenimentului.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

Adina

Acum 6 ani

Nu mergeti .Halloween-ul sarbatoare inchinata indobitocirii populatiei . Nimic legat de cultura , educatie si dezvoltare sau distractie.Comercializarea acestei sarbatori aduce profit doar unora ce l-au inventat si promovat nu populatiei . Chiar nu ajunge groaza zilei ?!..Oameni buni nu consumati tot ce zboara .Luati doar ce e bun . Si sa fie gratis nu consumati orice rahat doar ca e colorat, poate sa contina otrava. Nu va familiarizati cu groaza ,devine obisnuinta si apoi un stil de viata ce va duce doar in jos .
Raspunde

joseph the real

Acum 6 ani

Mai terminati cu Halloweenu asta blestemat ,nu v-ati invatat minte cu ce au patit tinerii aia in carnagiul terifiant de la Bucuresti? pastrati doar traditiile si obiceiurile decente ,romanesti ,nu luati numai ce e rau din Occident ,Halloween=sarbatoarea satanei!
Raspunde

@@

Acum 6 ani

Asa este Adina & joseph the real, mergeti la biserica, stati in genunchi, inchinati-va, dati-le ultimul ban, pelerinaje la Arsenie Boca, ca sa va ierte D-zeu pacatele ! :)))) Te doare mintea ! Ce treaba are un club defect sau toate atrocitatile omenirii cu Halloween-ul??? Este o sarbatoare destul de distractiva, este exact pentru descretit frunti incruntate, este o celebrare a mortilor, celor dragi decedati, are origine celtica (am avut si aici, este cimitir celtic la Dumbraveni), nu are nimic dracesc in ea, ca americanii au comercializat-o, ca orice altceva, Craciunul inclus, este alta poveste. Fiecare o celebreaza cum poate si vrea, ori in club, ori colindand ori mergand la cimitir sa puna lumanari (Belgia)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus