Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Sibian accidentat pe trecerea de pietoni

Sibian accidentat pe trecerea de pietoni

Actualizare:

”Pacientul prezenta trumatism craniofacial și fractură nazală, i-au fost acordate îngrijiri, dar pentru că nu necesita spitalizare, a fost externat din Urgențe cu recomandări”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Știre inițială

Luni, în jurul orei 11:00 un sibian în vârstă de 67 de ani a fost accidentat, pe fondul neacordării de prioritate pe trecerea de pietoni, la intersecția dintre Aleea Seviș și Calea Cisnădiei.

În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit că cel care a consumat băuturi alcoolice a fost pietonul, care avea o alcoolemie de 0,17ml/l alcool pur în aerul expirat.

Pietonul a fost transferat la Spitalul Județean Sibiu cu fractură de piramidă nazală.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

alunelu

Acum 8 ani

Asa, si relevanta informatiei ca pietonul consumase alcool care este? Daca traversa legal nu vad problema.
Raspunde

hai-hui

Acum 8 ani

Depinde cat de imprevizibil a fost in ce facea... Unii pietoni de-a dreptul fug pe trecerea de pietoni... Altii stau degeaba langa trecere si opresti chiar daca nu e nevoie... Eu am oprit odata (franat tare) la o trecere de pe Milea pt ca nu stiam daca cel de langa trecere sta acolo si freaca menta sau vrea sa treaca... Nu zic ce a iesit... In spate un autobuz de Tursib a oprit si el brusc in spatele meu, o doamna a cazut in autobuz, cred ca s-a si lovit un pic...
Raspunde

A

Acum 8 ani

E foarte relevant. La fel cum un sofer nu e atent si previzibil cand consuma alcool, la fel e si un pieton si chiar si un biciclist. Chiar daca are prioritate, cel mai bine era sa se asigure si el. Multi pietoni traverseaza direct fara sa se opreasca si sa se asigure (pentru ca ei se cred invulnerabili pe trecere). Gandeste-te ca un pieton prin oprire si asigurare, da timp unui sofer sa il observe si sa opreasca in conditii de siguranta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus