Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Razie a poliției împotriva hoților de lemn din Orlat, Poplaca și Gura Râului

Razie a poliției împotriva hoților de lemn din Orlat, Poplaca și Gura Râului

Poliţiştii sibieni au desfăşurat ieri o amplă acţiune de verificare a legalităţii circulaţiei materialului lemnos pe raza localităţilor Orlat, Poplaca şi Gura Râului.

Cu această ocazie, în localitatea Gura Râului, a fost identificat un localnic în vârstă de 24 de ani, care transporta o cantitate de 5,5 metri cubi de material lemnos fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

”Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Gura Râului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Tiberiu

Acum 8 ani

Doar atât? Asta e pedeapsa pentru distrugerea pădurilor? Amendă contravențională? Ar trebui legi noi.. cu pușcărie, + amendă. Rușine!
Raspunde

bibi

Acum 8 ani

sa pofteasca sa verifice si pe la sadu si rau sadului !
Raspunde

Catalin

Acum 8 ani

Asta nu inseamna nimic! Cum ramane cu cele 2-3 trailere pline cu busteni de brazi sanatosi, de acelasi calibru,care pleaca ZILNIC din directia Gura-Raului -Orlat ??! Pe astia ii verifica cineva? Astia pustiesc cu adevarat totul in zona! Domnilor politisti, se pare ca nu v-ati indreptat atentia unde trebuia!...
Raspunde

VICTOR

Acum 8 ani

Hai sa fim seriosi ...Atata timp cat controalele se fac de catre Politia locala nu o sa pice niciodata in plasa un consatean sau vecin. E greu de crezut ca doar un biet om a cazut in plasa.Ar trebui facute controale incrucisate cu efectife din alte judete pe caile principale de acces.Baraj Gura Raului, Paltinis, Valea Sadului >Sunt doar cateva din caile principale de acces.Ar trebui sa se faca controale noaptea pe aceste trasee.In Raul Sadului nu e semnal la 112 si sa vrei sa verifici un transport nu poti nu e semnal. Se taie lemn peste tot In Padurea Dumbrava, Cheile Cibinului, la Gatul Berbecului se taie la greu
Raspunde

Lazar

Acum 8 ani

Pe animalu ala de Soanea Bumbea cand il verifica? O furat semidoctul ala cat pentru zece generatii si se lauda ca da la cine trebuie si nu-i face nimeni nimic! Acum o trecut la Psd,cand era Base era in Pdl si uite-asa se fofileaza. Aude cine trebuie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus