Vineri,
26.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Teatrul mic anulează spectacolele în semn de respect pentru victimele din Colectiv

Teatrul mic anulează spectacolele în semn de respect pentru victimele din Colectiv

Toate spectacolele Teatrului mic din zilele de luni, de la ora 19:00 şi serile de sâmbătă cu comedianţi de la “Pi de la picaţi în cap” vor fi anulate din respect pentru victimele tragediei din Coletiv. Actorii au decis să participe la proteste în următoarele zile.

"Închidem pentru a deschide o nouă uşa care ne va permite să existăm într-un spaţiu normal atât de rar întâlnit în România. În teatru există o vorba «joacă pentru partener, pentru cel de lângă tine», asta e dorinţa noastră să ieşim în stradă pentru cel de lângă noi, pentru partener. Până la soluţionarea problemelor, Teatrul mic este hotărât să respecte dorinţa spectatorilor şi va participa activ la protestele din ţară. De asemenea, următoarele reprezentaţii vor fi anunţate, din timp, pe pagina de Facebook a teatrului”, a declarat Constantin Podu, director general al Teatrului mic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus