Sâmbătă,
15.06.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Corina Chiriac, Daminescu, Dida Drăgan... Opt mari artiști vin la Sibiu în „Seara șlagărului românesc”... 

Corina Chiriac, Daminescu, Dida Drăgan... Opt mari artiști vin la Sibiu în „Seara șlagărului românesc”... 

Muzica bună se va face auzită pe scena Casei de Cultură din Sibiu, vineri, 27 noiembrie, de la ora 19:00. Corina Chiriac, Marina Voica, Dida Drăgan, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Daniel Iordăchioaie, Florin Apostol şi Nicolae Caragea îi vor încanta pe cei prezenți cu unele dintre cele mai cunoscute melodiii ale lor. Vreme de mai bine de două ore, cei prezenți îi vor putea asculta pe artiștii preferați și, tot în cadrul acestui concert se vor lansa si cele mai recente CD-uri ale cântăreţelor Corina Chiriac şi Silvia Dumitrescu. Evenimentele de lansare vor fi însoţite de o sesiune de autografe. Muzica se va îmbina cu dansul în cadrul evenimentului, coregrafa Aleisha Gardner pregătind patru momente coregrafice inspirate de muzica unor îndrăgiţi artişti români care nu mai sunt printre noi: Mihaela Runceanu, Laura Stoica, Dan Spătaru şi Aurelian Andreescu. Momentele coregrafice îi vor avea în distribuţie pe dansatorii TBS Elliot Bourke (Australia) şi Ellena Nou (UK). „Când am organizat acum cinci ani pentru prima dată după mulţi ani un concert cu muzică uşoară românească nu au fost mulţi cei care mai dădeau credit unor astfel de evenimente. Biletele s-au vândut atunci în câteva zile, iar sălile au fost mereu arhipline. Astăzi pe scena Sibiului au loc constant mai multe astfel de concerte, dedicate muzicii uşoare româneşti. Ne bucurăm să îi aducem în faţa publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi ai anilor ʼ80 pentru că oamenii au nevoie de muzica tinereţii lor. Anul acesta, în premieră, aducem şi un tribut coregrafic unor artişti care nu mai sunt printre noi şi suntem convinşi că publicul va îndrăgi coregrafiile create de Aleisha Gardner, pe muzica lui Dan Spătaru, Mihaela Runceanu, Laura Stoica şi Aurelian Andreescu, spune Ovidiu Dragoman, Director Teatrul de Balet Sibiu Biletele pentru concertul „Seara Şlagărului Românesc” pot fi cumpărate online, de pe site-ul bilet.ro sau din punctul de vânzare bilete situat în incinta Centrului de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, Piaţa Mare, intrarea F. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere.

MarinaVoica_fotoFB FlorinApostol_fotoFB DidaDragan DanielIordachioaie_fotoFB CorinaChiriac_fotoFB AdrianDaminescu_fotoFB

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus