Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

După opt luni de la sesizarea Turnul Sfatului. CSU Sibiu porneşte campania “Ne dorim sport fără fumuri”

După opt luni de la sesizarea Turnul Sfatului. CSU Sibiu porneşte campania “Ne dorim sport fără fumuri”

CSU Sibiu demarează o  campanie anti-fumat, pentru meciurile pe care “galben-albaştri” le dispută în Sala “Transilvania”, prin care le interzice suporterilor să nu mai fumeze pe holurile sălii, în timpul sau în pauzele meciurilor.

AICI puteţi citi şi un material, scris de Turnul Sfatului în urmă cu opt luni, prin care se atrăgea atenţia cu privire la fumatul în incinta Sălii “Transilvania”: "Câte-un fum, câte două: interzis in “Sala Transilvania". Și ce dacă!?"

12218826_1103148443043705_1329850204_o_0

Mai jos aveţi comunicatul oficial de pe site-ul clubului sibian:

Clubul Sportiv Universitar Sibiu pornește astăzi o campanie de sensibilizare a suporterilor care susțin echipa din tribune și pe care îi îndemnăm să nu mai fumeze pe holurile Sălii Transilvania.

Sub sloganul ”Sport fără fumuri”, în fiecare zi, jucătorii CSUAtlassib Sibiu vor transmite suporterilor, prin intermediul paginii de facebook a Clubului, mesajele lor către cei care obișnuiau să fumeze pe holurile Sălii Transilvania, în timpul partidelor de baschet sau în pauzele acestora.

Din respect pentru activitatea sportivă pe care o desfășurăm și promovăm, din respect față de copiii care vin în număr mare la meciurile echipei galben-albastre, din respect pentru nefumători, sperăm ca mesajele noastre să nu fie ignorate.

Ne exprimăm speranța că cei care iubesc baschetul și vin meci de meci să își susțină favoriții din tribună, nu vor trece cu vederea mesajele pe care Kevin Hardy, Georgian Păun, Will Paul, Mihael Harrison sau Lawrence Gilbert le vor transmite și vor folosi spațiile special amenajate pentru fumat, de la ieșirile principale ale Sălii.

Ne dorim sport fără fumuri!

Foto: csusibiu.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

Eu, sibianul

Acum 7 ani

Am fost surpins de faptul ca am putut sa fumez pe holurile salii Transilvania... mi se parea nefiresc... trebuia demult luata aceasta masura (o spun desi sunt fumator, asa cum s-a inteles de la inceput...).
Raspunde

Un suporter

Acum 7 ani

Ar trebui sa-si faca si firma de paza datoria si sa-i amendeze pe cei care fumeaza acolo. Pe toti peretii sunt afise care interzic fumatul in incinta salii, dar nu le "vede" nimeni.
Raspunde

dan

Acum 7 ani

Pai ori e interzis ori nu e?? Daca e interzis de ce stam sa ne rugam de oameni sa nu fumeze? Daca e interzis puneti firma aia de paza sa interzica fumatul, nu stati pe facebook si rugati oamenii sa nu fumeze.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus