Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

CSU Sibiu întâlneşte liderul: ”Lucrul acesta nu ne mai sperie, avem și noi victoriile noastre”

CSU Sibiu întâlneşte liderul: ”Lucrul acesta nu ne mai sperie, avem și noi victoriile noastre”

CSU Sibiu primeşte, mâine, vizita liderului campionatului, SCM U Craiova, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

”Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători experimentați și, cu siguranță, vor veni la Sibiu să lupte. Își vor dori să câștige, la fel ca și noi, și cred că va fi un meci mare. Vom avea nevoie de multă energie, la fel cum au și ei. Fanii noștri sunt, într-adevăr, al 6-lea jucător și avem nevoie de susținerea lor. De fiecare dată când auzim tobele bătând sau când vedem steagurile fluturând, ne dau energie. Sunt cu adevărat al 6-lea jucător și avem nevoie de ei”, a spus Lauwrence Gilbert.

Dan Fleşeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, este conştient de forţa adversarilor, însă speră ca seria de victorii consecutive să continue şi la finalul meciului cu Craiova.

”Întâlnim liderul la zi din campionat și sper să dăm e replică cât se poate de dură. Probabil va fi cel mai puternic adversar de până acum, după ce am întâlnit Steaua în prima etapă de pe teren propriu. Lucrul acesta, însă, nu ne mai sperie, avem și noi victoriile noastre, și cred că putem oferi spectatorilor, și de data aceasta, un meci spectaculos și eficient, în același timp. Sunt mici probleme în lot, pentru că ne antrenăm foarte tare, dar sper că până la ora meciului să fie toate rezolvate. Dacă nu, ca de fiecare dată, sper ca jucătorii să treacă peste durere și să joace. În momentul acesta, după a treia victorie consecutivă, jocul contează mai mult decât rezultatul. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală și să demonstrăm tuturor că baschetul contează, în Sibiu, și suportul lor va fi extrem de important, pentru a arăta întregului oraș că trăim pentru baschet.”, a declarat antrenorul principal Dan Fleșeriu.

Campanie anti-fumat

CSU Sibiu face apel, încă o dată, la suporterii care se vor afla la Sala Transilvania, la meciul de mâine seară, și îi îndeamnă să evite să mai fumeze pe holurile sălii, în timpul pauzei și a partidei, și să uitilizeze spațiile amenajate pentru fumat, de la ieșirile principale. Campania ”Ne dorim sport fără fumuri!” demarată la începutul acestei săptămâni a fost gândită în speranța ca suporterii care vin la meciurile echipei noastre și care obișnuiau să fumeze pe holurile Sălii Transilvania, în timpul partidelor de baschet sau în pauzele acestora, vor folosi spațiile amenajate, la ieșirile din sală, pentru a fuma.  Credem, cu tărie, că, din respect pentru activitatea sportivă pe care o desfășurăm și promovăm, din respect față de copiii care vin în număr mare la meciurile echipei galben-albastre, din respect pentru nefumători, mesajele noastre nu vor fi ignorate, transmit reprezentanţii clubului sibian.

Partida de sâmbătă, 14 noiembrie, începe la ora 19:00 și va fi transmisă LIVE pe Digi Sport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus