Marţi,
19.10.2021
Partial Noros
Acum
7°C

Premierul Cioloş, discuţii la Guvern pe proiectul Legii bugetului de stat pentru 2016

Premierul Cioloş, discuţii la Guvern pe proiectul Legii bugetului de stat pentru 2016

Premierul desemnat Dacian Cioloş a venit, vineri dimineaţă, la Palatul Victoria, pentru a discuta proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016, la Guvern fiind prezenţi şi prim-ministrul interimar Sorin Cîmpeanu, ministrul Fondurilor Europene Marius Nica şi ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax.

Discuţiile s-au concentrat pe Legea bugetului de stat pe anul 2016, astfel ca până la sfârşitul lunii noiembrie să existe un proiect în acest sens.

După aproximativ 30 de minute, premierul interimar, ministrul Finanţelor şi cel al Fondurilor Europene au părăsit Palatul Victoria, la Guvern rămânând premierul desemnat Dacian Cioloş, acesta având un birou pus la dispoziţie pentru a-şi desfăşura activitatea, potrivit Mediafax.

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016 va fi finalizat vineri de către Ministerul Finanţelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale, însă acesta nu va fi făcut public, ci depus la Guvern pentru a fi consultat de noul Cabinet.

Potrivit unor surse oficiale, proiectul de buget este aproape finalizat, urmând ca Ministerul Finanţelor să îl avizeze vineri.

Bugetul pe anul viitor, în varianta concepută de ministrul demisionar Eugen Teodorovici, prevedere creşteri pentru domeniile Educaţiei şi Sănătăţii, potrivit surselor citate, dar şi sume de aproximativ 3 miliarde de lei pentru proiectele Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Aproximativ 13 miliarde de lei sunt prevăzuţi pentru finalizare unor proiecte, în jur de 4500, începute în anii 2007-2008.

Sursă: Mediafax

Comentarii

2 comentarii

adi3

Acum 5 ani

niciun comentariu despre casa perduta de WERNER din Balcescu! nu aveti voie? cenzura in Sibiu? nici ceva miting,jos Koruptia,ciocu mic si csolos mare
Raspunde

Calin

Acum 5 ani

Domnule agramat.. pardon, adi3, apare de ieri stirea. Care mai sunt tarifele la voi, postacii? Merita sa te prostituezi ? fie si in mediul asta virtual..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus