Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Sibiul este prezent la Târgul de Turism al României. Cum atragem turiștii?

Sibiul este prezent la Târgul de Turism al României. Cum atragem turiștii?

Sibiul este promovat în prezent, în perioada 12 - 15 noiembrie, la Târgul de Turism al României.

Reprezentanții Primăriei Sibiu îi primesc pe cei interesați de un sejur la Sibiu în standul amenajat la Romexpo, oferind informații și materiale informative cu privire la oraș, atracțiile sale turistice și evenimentele culturale care vor avea loc în luna noiembrie și decembrie la Sibiu.

”Printre acestea se numără Târgul de Crăciun cu un minunat concert de deschidere cu muzică gospel, Sibiu Lights and More, Oratoriul de Crăciun la Biserica Evanghelică și o gală de Crăciun susținută de grupul Acapella. Iubitorii muzicii clasice vor avea ocazia să participe la un concert de mare ținută susținut de Johann Strauss Ensemble. În noaptea dintre ani, Primăria Sibiu va organiza și anul acesta un eveniment special”, au transmis reprezentanții primăriei Sibiu.
Sibiul a fost prezent la acest târg național în ultimii nouă ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus