Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Casa de Pensii distribuie o nouă serie de bilete de tratament

Casa de Pensii distribuie o nouă serie de bilete de tratament

Biletele de tratament cu intrare în stațiuni, pentru perioada 1-4 decembie, au fost distribuite săptămâna aceasta. De ele vor beneficia 81 de pensionari din județ, care vor putea merge în stațiuniile Bazna, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Olănești, Sovata și Vatra Dornei.

Pensionarii care doresc să beneficieze de un bilet de tratament se pot prezenta la sediul instituţiei cu trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist (copie şi original), cuponul de pensie aferent lunii august şi cu actul de identitate în copie şi original, în cazul în care unele bilete nu sunt ridicate. Pentru un bilet, pensionarul trebuie să plătească 50% din valoarea pensiei brute primite în luna anterioară plecării în sejur.

Foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus