Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Percheziții DNA la ANAF

Percheziții DNA la ANAF

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Oradea efectuează marți percheziții la sediul central al ANAF din București, au declarat pentru surse judiciare, pentru AGERPRES.

Potrivit surselor citate, percheziții au loc și la sediul Consiliului Județean Satu Mare într-un dosar privind suspiciuni de corupție privind achiziții publice.

DNA informează, într-un comunicat remis marți, că efectuează percheziții domiciliare în 16 de locații situate în municipiul București și județele Ilfov, Satu Mare și Botoșani, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii DNA — Serviciul Teritorial Oradea au deschis un dosar penal ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2010 — 2015.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Sursă: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus